Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox 360 Czy Nowy Komputer

nieumiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kup tego kompa :

http://www.allegro.pl/item1084571362_komputer_siemens_p300_cel_2600_512_40_dvd_tower.html

Potem dozbieraj trochę na Xboxa :D

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

Osobiscie bym bral kompuer, gierki sa nudne. A na kompie za 1000 zl tak czy siak w sporo gier pograsz.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Człowieku... masz komputer? masz to niekupuj kurwa nowego tylko do tego lepsze kupuj ja ostatnio kupiłem karte graficzną radeon 4600 za 3stówy a i ty masz laptopa że nowego kompa a nie zmienić części?

@edit

Ogólnie mój komp:

AMD Athlon 64 X2 Dual Cote Processor 4200+ 2.21GHz,2,00 GB RAM Rozszerzenie adresu fizycznego

Dodatek:Service Pack 3

Opublikowano

X'boxa nie opłaca się kupować ... dlaczego? praktycznie żadna dobra gra nie wychodzi na tą konsolę ( np. Heavy Rain )

Polecam PS3 ( sam posiadam ) nie przerobioną ... jeśli masz tv z HD to wychodzi super grafa no i pad lepszy :P

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

X'boxa nie opłaca się kupować ... dlaczego? praktycznie żadna dobra gra nie wychodzi na tą konsolę ( np. Heavy Rain )

Polecam PS3 ( sam posiadam ) nie przerobioną ... jeśli masz tv z HD to wychodzi super grafa no i pad lepszy :P

Zdaje mi się że laser jak się zwali to koniec chyba że to w 1 lub/i 2 a do tego lepiej kompa bo gry tańsze np z extra klasyki gothic za 20zł albo w metka bo za free czy coś a pleyak czy coś innego zaraz się znudzi np. ja chciałem xboxa ktoś dzwoni to ja xbox xbox! A tera co? na kompie siedze 24/7 ;>

Opublikowano

W tym przypadku Xbox, bo na komputerze za 800zł to chyba nowych tytułów nie puścisz. :)

@up

Sam też chciałem xboxa, a teraz to nie włączyłem przez 2 miesiące. Zresztą gry mnie już nie bawią, no chyba, że Silkroad. :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

przeciez napisalem ze 300 zl wiecej moge dolozyc (a za 1000zl juz kompa kupie)

UP@

elite niczym sie nie rozni od arcade oprocz tego ze ma dysk a wtardziela zawsze mozna dokupic

Ta a na dysku się all zapisuję. 

Gdy grasz w GTA IV na xbox Elite to mapy się tną gdy jedziesz pierwszy raz, a jak na arcade to mapy ci się tną zawsze..

Tak jest również z innymi grami.

All jest zapisywane na dysku.. Ja mam premium i nie narzekam.. :)    W każdą grę moge grać bez obawy że jakaś się nie uruchomi albo cos w tym stylu..

Do grania x-box     do internetu Laptop / Komputer w "puszce"

Opublikowano

Nie słuchaj się innych! Bierz Xbox 360 Elite (za 800 złotych można już kupić, polecam do tego ceneo). Naprawdę zajebista konsola do grania, kolega ma ps3 - grałem i różnicy nie odczuwam, no może trochę czuje ten przypływ mocy większy w ps3 ale jest najdroższą z konsoli więc lepiej włożyć te pieniądze w xboxa elite.

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

xbox 360 elite z sredniej wielkosci dyskiem starczy ci zupelnie ,nie boj sie pada bo jest swietny.A elite dlaczego??Dlatego że problem z rrod jest prawie wyeliminowany!!!!!!!!!!! polecam jestem zadowolony zostawilem sobie kompa do neta a do gier xbox

Opublikowano

Ale nadal gry dla konsolowców są jakościowo i graficznie lepsze niż dla PC'towcow. Nie mogą okiełznać takiego dużego pudła jakim jest komputer, a małą konsolkę tak. Więc najlepszym rozwiązaniem do grania w gry jest konsola, a rynek jak na razie jest taki sam <_<

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Wydasz tysiaka na konsole, a potem trzeba jeszcze gry.... i po kilku grach wyjdzie Ci cena dobrego kompa, dlatego na Twoim miejscu wolałbym dozbierać kasę i kupić komputer, bo o gry nie ma co się martwić, no chyba, że masz zamiar przerabiać konsolę, ale na ten temat się nie wypowiadam, bo nic o tym nie wiem.

btw. Kupując arcade, który jest bez dobrego dysku dołożysz 200-300 zł i będziesz miał dysk= wyjdzie Ci cena Elite.

Opublikowano

Ale nadal gry dla konsolowców są jakościowo i graficznie lepsze niż dla PC'towcow.

jesli by nie brac ceny pod uwage to konsole nie daja juz rady PCtom.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

nieumiem teraz się SKUP , MOJA ODPOWIEDŹ PRAWDOPODOBNIE LICZY SĘ NAJBARDZIEJ ....Otóż ja miałem ten sam dylemat .... I wybrałem Xboxa360 , za 1400 zł , jeżeli masz KASĘ NA GRY TO KUPUJ I TAK NOWY KOMPUTER , XBOX BARDZO SZYBKO CI SIĘ ZNUDZI (JA GO SPRZEDAŁEM BO 3 MIECHACH)A komputer będzie zawsze dostępny z różnymi funkcjami :) Zapamiętaj mój post jeśli kupisz Xboxa , UWIERZ MI :)

6f72992b47f09c2bmed.png

Czy to tak bardzo boli gdy naciskasz LPM na znaczek zielony z białym plusikiem w środku ? Jeżli Ci pomogłem ?

Opublikowano
podzespoly nie sa takie drogie ;)

Powiedział, co wiedział…

Dlaczego nie chcesz kupić PS3 ? Na xboxie może i piraty można odpalić, ale wymaga to przeróbki. Xbox live jest płatny i dostęp z Polski jest nielegalny. Tak, wiem co mówię. Jeżeli w podawaniu danych napiszesz adres z USA to mają prawo ci zbanować konto. A Polska nie jest krajem, który ma dostęp do live. Chyba, że coś się zmieniło. PS3 ma darmowy dostęp do internetu, ale oczywiście łącze to twoja sprawa. Można już zrobić przeróbkę i grać na piratach. Ogólnie PS3 jest lepszy.

Beka.

Opublikowano

NIe musze czytac wiekszosci odp bo pewnie patrzac na to co napisales xbox cyz komputer za tysiac zlotych odp. komp za 1k? chyba do xxx tylko.. kup xboxa.. dla mnie to wrecz oczywiste bo za tyle pieniedzy to mozesz obudowe kupic-ironia ^^

sygna1o.jpg

Opublikowano

. Chyba, że coś się zmieniło. PS3 ma darmowy dostęp do internetu, ale oczywiście łącze to twoja sprawa. Można już zrobić przeróbkę i grać na piratach. Ogólnie PS3 jest lepszy.

Ta PS3 przerobić ta? I grać na piratach? Ty chyba nie wiesz co mówisz. Powiedz mi kto Ci będzie na płyty blue - ray (które są bardzo drogie) nagrywać gry? I sprzedawać? Nawet dla mnie jest to nie opłacalne. Wolałbym kupić grę w sklepie. A zresztą z przeróbką PS3 wiesz ile jest pierdolenia (przez blue - ray). To nie ps1 (gdzie wykałaczką dało się przerobić) czy ps2.

Powtórzę to jeszcze raz kup x-box ;) Kompa za 1000zł nie opłaca się kupować. Strata kasy.

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...