Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Leya2.pl- serwer HARD

ar3l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grafika mi się spodobała (interfejs logowania), ale trochę mi zajechało Antarisem... 🤔

Co do samego serwera, to co planujecie wdrożyć innowacyjnego, czego nie mają inni?

Opublikowano
1 godzinę temu, karost28 napisał:

Przejrzałem prezentacje i muszę przyznać, że ciekawie się zapowiada. Tylko pytanie, jak chcecie przyciągnąć graczy?

Póki co promujemy sewer na fb ale jesteśmy także już w stałym kontakcie z Youtuberami. Liczymy, że graczy nie zabraknie.

1 godzinę temu, Itan napisał:

Grafika mi się spodobała (interfejs logowania), ale trochę mi zajechało Antarisem... 🤔

Co do samego serwera, to co planujecie wdrożyć innowacyjnego, czego nie mają inni?

Nie kojarzę tego serwera - możliwe, że grafik się tym inspirował. Jeżeli chodzi o jakieś innowacje - to w zasadzie tyle co widać w prezce. Serwer ma być klasykiem więc nie chcemy tam jakichś udziwnień. 

Opublikowano
Cytat

3. W zapowiedzi należy podać przewidywany czas startu serwera, nie dalszy niż 3 tygodnie od założenia tematu.

10. W zapowiedzi muszą zostać wypisani administratorzy serwera.

Uzupełnij proszę.

Opublikowano
24 minuty temu, Homelo napisał:

Uzupełnij proszę.

gotowe

4 minuty temu, ILui napisał:

Leya2? Leje to ja na was totalnie.

mhm ciekawe xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a jak z optymalizacja clienta na starsze komputery? bo dużo serwerów tego nie ma i nawrzucają gówien i to w ogóle nie chodzi. 

Opublikowano
Dnia 31.01.2021 o 21:55, 00gstr napisał:

a jak z optymalizacja clienta na starsze komputery? bo dużo serwerów tego nie ma i nawrzucają gówien i to w ogóle nie chodzi. 

Klient jest zoptymalizowany. Nie powinno być takich problemów.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
8 godzin temu, Omagico napisał:

bez reklamy ten serwer upadnie jak Arathar

Przecież jest sponsorowany na facebooku.

image.png

Opublikowano
Dnia 23.02.2021 o 14:42, Omagico napisał:

bez reklamy ten serwer upadnie jak Arathar

Kiedy ludzie ogarną, że nie trzeba mieć kupionych yt żeby mieć dobrą reklamę? Aktualnie poszła kupa kasy w posty na FB, które robią bardzo dobre zasięgi. Yt aktualnie jest niszczony przed GF.

Opublikowano
59 minut temu, ar3l napisał:

Kiedy ludzie ogarną, że nie trzeba mieć kupionych yt żeby mieć dobrą reklamę? Aktualnie poszła kupa kasy w posty na FB, które robią bardzo dobre zasięgi. Yt aktualnie jest niszczony przed GF.

Nie jest niszczony, tylko trzeba wyłożyć więcej kasy na jutuberów niz kiedys, ale fakt, Fb jest w stanie wypromowac dobrze serwery w tych czasach. 
Osobiscie sprawdze serwer tydzien po starcie, oby jeszcze ludzie grali. 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano
1 godzinę temu, Arroo #prowo napisał:

Nie jest niszczony, tylko trzeba wyłożyć więcej kasy na jutuberów niz kiedys, ale fakt, Fb jest w stanie wypromowac dobrze serwery w tych czasach. 

Tu nie chodzi o kasę tylko ile jest w stanie zrobić yt wyświetleń pod filmem za nim musi go zdjąć + dodatkowo brak nagrywania na głównym kanale

Opublikowano
4 godziny temu, Arroo #prowo napisał:

Ale po co wkładać w youtuberow więcej kasy, skoro filmy znikna po dniu, bo będą youtuberzy obawiali się o swój kanał?

image.png

Opublikowano
18 godzin temu, Revayerq napisał:

Odpowiedz na zarzuty.

image.png

Pliki nie są zajebane. MPCforum ma ewidentnie ból o to, że ktoś po za nim ma pliki Nodii. A ciężko żeby nie miał skoro tworzył ten serwer i był na nim technikiem. MPCforum nawet na swój dc nie wrzucił info o starcie tego serwera mimo, że wrzuca tam wszystko. A co do bugów to właśnie trwa zamknięta beta i poza błędami związanymi z literówkami w questach czy tym podobne nic większego nie wyszło.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...