Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SZUKAM SERWERA MEDIUM/HARD HARD

IncoGni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam w miarę nowego serwera medium/hard lub hard. Próbowałem szukać jakiś listy serwerów, ale widzę, że dużo jest nieaktualnych. Proszę o podlinkowanie stronki lub nazw serwerów, które działają. Z góry dziękuję 🙂

Opublikowano

Większość serwerów obecnie nie promuje się na forach. W większości są to posty sponsorowane na facebooku lub u youtuberów.

Tutaj jest temat zbiorczy, lecz mało ktoś juz odpowiada. Ogólnie jeśli szukasz medium/hard to pangeayt2 stoi od 3 lata i po +1k online codziennie. Do 253 jest to easy lecz później mocny medium.

Opublikowano

Ja polecam serwer glevia.pl , sam na nim wczoraj zacząłem grać . Tydzień temu wystartował , jest to serwer medium , ale sam szukałem hard/medium , i ten serwer mi odpowiada . Według mnie ludzi dużo jest , a jeszcze ciągle dochodzą. Wydaje się być dopracowany , nowe teksturki fajnie wyglądają , ale nie jest to tak przesadzone jak na innych serwerach , i przynajmniej ja lagów nie mam , tak jak na valium ..

Tu masz prezentacje : https://forum.glevia.pl/index.php?%2Ftopic%2F315-prezentacja-serwera%2F&fbclid=IwAR3YE34V7zNT0JJouAmaze3Nm2M67J_jTX2RXqLbdg_Gcc-kNc5OCmsIZ6w

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zaczalem grac po dlugiej przerwie bo chyba poltora roku i powiem od siebie ze juz 3 raz zaczynam gre na roznym serwerze bo albo rynek zniszczony cena yang na allegro albo po prostu to jak arathar, nie mam pojecia ale codziennie ktos sprzedaje albo wymienia eq a z dnia na dzien coraz mniej osob.

I ja sie pytam gdzie grać? Chyba jak chce czegos stabilnego to czas wrocic do PLa :<

Opublikowano
48 minut temu, Crayzer napisał:

zaczalem grac po dlugiej przerwie bo chyba poltora roku i powiem od siebie ze juz 3 raz zaczynam gre na roznym serwerze bo albo rynek zniszczony cena yang na allegro albo po prostu to jak arathar, nie mam pojecia ale codziennie ktos sprzedaje albo wymienia eq a z dnia na dzien coraz mniej osob.

I ja sie pytam gdzie grać? Chyba jak chce czegos stabilnego to czas wrocic do PLa :<

Musisz wybrać serwer który już długo stoi. Pangeayt2 , po 3k online dziennie.

• 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...