Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Yaboku zmienił(a) tytuł na Programista/Technik na zlecenie (tanio nawet za darmo)
  • heeaart zmienił(a) tytuł na Programista / Technik na zlecenie (tanio)
Opublikowano
1 godzinę temu, opkarol11 napisał:

To co już jak kolejna osoba, można przedstawić portfolio tylko na pv?

Śmiechu WARTE,

Osoby które naprawdę będą szukały technika/programistę oleją ten temat jeśli autor nie ma czasu na wystawienie portfolio a co dopiero na napisanie pluginu...

Na PW także nie udostępnia. To nie ma nic związanego z czasem, osoba, która naprawdę programuje, nie powinna mieć problemu znaleźć jakiegokolwiek kodu żeby wrzucić.
Zapewnienia "duzo potrafie", "tyle ile trzeba" IMO nie są wystarczające do wzbudzenia zaufania i podjęcia współpracy.

Dodatkowo pisze do mnie i nazywa mnie typowym dzieckiem, myśląc, że jestem Tobą 😄

image.png

Zainteresowanym nie polecam się w to pakować, nie warto wierzyć na słowo i ryzykować. Z kulturą też nie jest u niego za dobrze, spina się, bo ktoś prawdę napisał 😄

Opublikowano

5 godzin temu, opkarol11 napisał:

To co już jak kolejna osoba, można przedstawić portfolio tylko na pv?

Śmiechu WARTE,

Osoby które naprawdę będą szukały technika/programistę oleją ten temat jeśli autor nie ma czasu na wystawienie portfolio a co dopiero na napisanie pluginu...

3 razy edytowałeś już ten komentarz nie wiem czy wiesz o tym

nie wiem jakiś masz cel pisać mi takie rzeczy tutaj nie dodałeś mnie wcześniej na dc a już skrytykowałeś na forum

3 godziny temu, #KruQ. napisał:

Na PW także nie udostępnia. To nie ma nic związanego z czasem, osoba, która naprawdę programuje, nie powinna mieć problemu znaleźć jakiegokolwiek kodu żeby wrzucić.
Zapewnienia "duzo potrafie", "tyle ile trzeba" IMO nie są wystarczające do wzbudzenia zaufania i podjęcia współpracy.

Dodatkowo pisze do mnie i nazywa mnie typowym dzieckiem, myśląc, że jestem Tobą 😄

image.png

Zainteresowanym nie polecam się w to pakować, nie warto wierzyć na słowo i ryzykować. Z kulturą też nie jest u niego za dobrze, spina się, bo ktoś prawdę napisał 😄

osoba która skopiowała najlepsze teksty aby się wybielić 

jeżeli nie wysłałem ci portfolio to musiał być jakiś ku temu powód widać jak się zachowałeś więc nie ma tematu 

Opublikowano

dobra typie nie pisz już tutaj bo śmiać mi się z ciebie chce idz poszukać atencji gdzieś indziej

z tobą już zakończyłem rozmowę

Opublikowano

Polecam Tego użytkownika, każdy projekt wykonany w terminie. Stały kontakt, kod czytelny, a nie chaotyczny, jak u konkurencji.

Pomimo braku githuba warto zaufać 🙂

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

a ja mimo wszystko nie polecam zlecilem projekt termin uplynal a czlowiek nawet nie raczyl poinformowac o nie dotrzymaniu terminu z tygodnia zrobilo sie 3 i tak sie to skonczylo ... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...