Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z klawiszem w Rocket League

Rednix707

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam uciążliwy problem który zauważyłem tylko w jednej grze, a mianowicie Rocket League i jest on związany z opóźnieniem konkretnie jednego przycisku. Można stwierdzić że jest to wina klawiatury, ale dlaczego błąd jest tylko w tej grze?

Od czasu do czasu gdy klikam klawisz 'D' kompletnie nic się nie dzieje. Jest używany sporo czasu, ale przykładowo raz na 2minuty gdy chcę go użyć nie działa, aż do momentu puszczenia i ponownego naciśnięcia.

klawiatura: GENESIS THOR 300

Kąt naciśnięcia też nie jest zależny ani siła, restartowałem grę, przeinstalowywałem, mam sterowniki aktualne raczej brak jakichkolwiek wirusów. Jeszcze mogę dodać żeby skomplikować sprawę że taki błąd pojawia się tylko w meczach publicznych, a mój ping jest dobry jeżeli o to chodzi. Jeżeli to cokolwiek wniesie to dodam że gra chodzi na max ustawieniach fullscreen lock 62fps, 16gb ramu, ryzen i raczej to nie wina starej grafiki bo ona radzi sobie z grą bardzo dobrze. Problem kiedyś się pojawił, ale znikł naprawdę nie wiem od czego i teraz znowu się pojawił. Nie robię inwazyjnych działań w pc ani nic, ale zauważalne było z dnia na dzień że problem wrócił.

Mógłby ktoś pomóc?

• pannikodem zmienił(a) tytuł na Problem z klawiszem w Rocket League
Opublikowano

Mam podobną sytuację ale z klawiszem W, mimo zmieniania klawiatury i też tylko w meczach publicznych. Moi znajomi podobnie, wydaje mi się, że to kwestia samej gry.

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...