Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY LAPTOP METIN2 CIĄGLE WYWALA

ENDRIU9911

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój problem polega na tym że co chwilę praktycznie zamyka Mi clienta. Gram w oknie normalne. Gra się zatnie na sek i tak jak by Mi cały monitor zgasł, robi się czarny ekran, po chwili się załącza od nowa i klient jest wyłączony.  Jeśli by to było zależne od clienta to raczej samo okno by się zrobiło czarne albo zamknęło, a nie wszystko. 

Patrzylem na PL`u i 2 privach i jest to samo więc problem musi tkwić po mojej stronie. Dodam że laptop jest nowy ma z tydzień może. Po zamknięciu klienta w syserr za każdym razem inne błędy jak nie raz zerknę np. muzyka pet failed itp...

0106 14:09:16845 :: Phase OffLine does not handle this header (header: 118, last: 255, 118)
0106 14:09:21844 :: CPythonSkill::RegisterSkillDesc(dwSkillIndex=176) - Strange Skill Attribute(IGNORE_BLOCK)
0106 14:09:21844 :: CPythonSkill::RegisterSkillDesc(dwSkillIndex=177) - Strange Skill Attribute(IGNORE_BLOCK)
0106 14:09:21844 :: CPythonSkill::RegisterSkillDesc(dwSkillIndex=178) - Strange Skill Attribute(IGNORE_BLOCK)
0106 14:09:21844 :: CPythonSkill::RegisterSkillDesc(dwSkillIndex=179) - Strange Skill Attribute(IGNORE_BLOCK)
0106 14:09:21844 :: CPythonSkill::RegisterSkillDesc(dwSkillIndex=180) - Strange Skill Attribute(IGNORE_BLOCK)

To logi z priva którego ledwo co pobrałem weszedłem 2-3 min i wywaliło. Jak będzie trzeba to dorzucę inne przez jakiegoś hosta

Miał ktoś coś podobnego ? Jakieś pomysły ? Bo już mnie rozp... to  powoli. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...