Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż dzisiaj tj. 2021-01-04 zakupiłem kartę podarunkową w Mediaexpert z grą Minecraft. Wszystko poszło gładko, zrobiłem konto microsoft, zarejestrowałem kod, pobrałem Launcher wgrałem skórkę itp.

Lecz gdy zacząłem grać zauważyłem że nie widać skórki, zaczęło mnie to niepokoić. Gdy próbowałem wejść na serwer Hypixel wyświetlał mi sie komunikat nie można zautoryzować z serwerami mojang'u. Tak samo gdy wchodzę na serwery non-premium nie widać charakterystycznych "główe" obok nicków, i muszę zarejestrować się na serwerze, a nie jak to się dzieje w przypadku mc premium wejście bez rejestracji. Czy ktoś miał podobny problem? Jeżeli tak prosiłbym o szybką pomoc

Za wszystkie odpowiedzi do tego posta serdecznie z całego serducha dziękuję

PS. Przesyłam załącznik z Launchera, myślę że się przyda ponieważ wszystko jest tu OK.

Zrzut ekranu (2).png

Opublikowano

Kiedyś tez tak miałem jak kupiłem świeże konto nie mogłem przez około 24 h grać normalnie na premium serwerach i skina nie miałem.

MPCForum Baner (4).png

Opublikowano

RYBEKPL zobaczę, bo dzisiaj siwezo kupiłem i nie mogę grać, moja siostra mogła normalnie lecz ja miałem wcześniej na shiginimie ten sam nick, ale raczej to nie od tego. Jutro dam znać gdzieś tak w godzinach porannych bądź popołudniowych czy wszystko jest git jak będzie OK zamykamy temat, i podziękuję wszystkim za pomoc 

Opublikowano

Siema chłopaki. Dalej nic, po 24 godzinach. Nadal nie widzę skina i nie mogę wchodzić na serwery premium. Moja siostra gra jakoś normalnie, a ma tak samo zrobione jak ja. Tylko że ja wczescniej na tym samym nicku miałem Non-Premium. Czy to może mieć jakiś związek z tym proszę odpowiedzcie.

Opublikowano
5 godzin temu, XnygusekPL napisał:

Siema chłopaki. Dalej nic, po 24 godzinach. Nadal nie widzę skina i nie mogę wchodzić na serwery premium. Moja siostra gra jakoś normalnie, a ma tak samo zrobione jak ja. Tylko że ja wczescniej na tym samym nicku miałem Non-Premium. Czy to może mieć jakiś związek z tym proszę odpowiedzcie.

Jakiego masz minecrafta orginalnego czy innego?

MPCForum Baner (4).png

Opublikowano

RYBEKPL oryginalnego pobranego że strony Minecrafta. Net. Jest on zrealizowany z kodu podsrunkowego z mediaexpert

A migrację już miałem, od razu. Stworzyłem nowe konto lecz wcześniej na ten sam nick miałem konto non premium 

I gdy wszedłem do Launchera od razu byelm zalogowany na konto Mojang, przeszedłem na utworzone konto Microsoft i nei miałem premki. Moja siostra której tworzyłem konto tak samo dałem jej proponowany tag zalogowałem ja i ma normalnie MC premium, a ja jakbym miał a nie mam proszę pomóżcie bo się okaże że 120 zł pójdzie się walić 

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Autoryzacja na serwerach premium
  • 4 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...