Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

delete

Man!aq

Rekomendowane odpowiedzi

• Man!aq zmienił(a) tytuł na [S6E3+][x300] MuWorld - START 29.01.2021
Opublikowano

Nie polecam serwera i odradzam gry na jakichkolwiek serwerach prowadzonych przez tego Admina. Pliki kupione, więc jeśli chodzi o jakiekolwiek zmiany, czy też błędy, które zostaną wyłapane - myślę, że nie będzie to poprawione, bo Admin najzwyczajniej w świecie może nie potrafić tego zrobić. Domyślam się również, że jeśli w kupionych plikach nie jest z miejsca poprawnie ustawione PvP, to będzie to tym bardziej nie będzie ustawione później, a to jednak kluczowa część gry 🙂 Pozdrawiam 

Opublikowano
3 godziny temu, mati276 napisał:

Nie polecam serwera i odradzam gry na jakichkolwiek serwerach prowadzonych przez tego Admina. Pliki kupione, więc jeśli chodzi o jakiekolwiek zmiany, czy też błędy, które zostaną wyłapane - myślę, że nie będzie to poprawione, bo Admin najzwyczajniej w świecie może nie potrafić tego zrobić. Domyślam się również, że jeśli w kupionych plikach nie jest z miejsca poprawnie ustawione PvP, to będzie to tym bardziej nie będzie ustawione później, a to jednak kluczowa część gry 🙂 Pozdrawiam 

Pliki kupione, które mają możliwości wielu zmian. Po prostu w tych plikach nie jest wymagana wiedza codera. PvP również dedykowane - kupione, a dodatkowe zmiany wprowadzane przez osoby znające się w temacie.

Opublikowano

Tak czy inaczej nadal jesteś uzależniony od wielu ludzi, a sam nie zrobisz prawie nic. Stąd może być dłuższe oczekiwanie na zrobienie czegokolwiek. Serwer jak każdy zapowiada się fajnie, a wyjdzie jak zawsze totalne dno. Jedyne co robisz dobre to publikacje - to muszę przyznać, bo bardzo ciekawa.

Opublikowano

Ale dlaczego nie polecasz.. Bo Kupił pliki? 

I jak twierdzi że ma tam kogoś, co mu pomoże to tak będzie. 

Ja na pewno sprawdzę, serwer. Nie spodoba mi się, zrezygnuje, tyle w tym temacie. 

A nie czego Admin nie zrobi. 

Opublikowano
Dnia 6.01.2021 o 11:57, mati276 napisał:

Po prostu wszystkie poprzednie serwery tego Admina były max na 1 tydzień i close 😉 Dlatego odradzam gry

Nawet nie wszedł do gry, nie spojrzał jaka jest zawartość, a już komentuje. To według ciebie są jakieś idealne serwery? Jak zwykle Polskie Cebulactwo.

Opublikowano
Dnia 6.01.2021 o 11:57, mati276 napisał:

Po prostu wszystkie poprzednie serwery tego Admina były max na 1 tydzień i close 😉 Dlatego odradzam gry

No chyba pomyliłeś serwery bo mi się zdaje że na pierwszej edycji grałem dłużej niż tydzień 😉 

Co to ma za znaczenie czy pliki są kupione ?  Wejdź na serwer , przetestuj , poczekaj na start i wtedy będziesz mógł napisać swoją opinie 

Zapowiada się ciekawie , zagram na pewno 

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Zapowiada się bardzo ciekawy i long term serwer 😄 może w końcu coś lepszego będzie niż niektóre polskie serwery, które stoją w stagnacji i mimo minimalnych zmian. Oby tylko ludzie się zebrali to będzie ciekawie :))

Opublikowano

Poprzednie edycje były spoko i nie trwały tydzien... 

Zapowiada sie ciekawie:)

P.S ja bym dał 100 expa i byloby lux:) no ale ja to ja.

Opublikowano
Dnia 13.01.2021 o 17:52, pr4dzik napisał:

No chyba pomyliłeś serwery bo mi się zdaje że na pierwszej edycji grałem dłużej niż tydzień 😉 

Co to ma za znaczenie czy pliki są kupione ?  Wejdź na serwer , przetestuj , poczekaj na start i wtedy będziesz mógł napisać swoją opinie 

Zapowiada się ciekawie , zagram na pewno 

6 godzin temu, GoSu1944 napisał:

Poprzednie edycje były spoko i nie trwały tydzien... 

Zapowiada sie ciekawie:)

P.S ja bym dał 100 expa i byloby lux:) no ale ja to ja.

Jasna sprawa, że było to dłużej jak wyżej napisano. Myślę, że osoby, które zauważą ile pracy zostało włożone w serwer (chociażby po wyczerpującej publikacji) wejdą i ocenią czy warto u nas pograć. Dzięki Panowie za opinie :)

Opublikowano

Od lat śledzę sobie publikacje na tym forum i powiem szczerze, że ta jest tak szczegółowa, że widać jak wiele rzeczy zostało ustawionych. Ciekawie się to zapowiada.

Opublikowano
Przed chwilą, GoSu1944 napisał:

Co z testami? Jak wejść na serwer? Priv poproszę:)

Juz wylaczylismy taka możliwość.dzis reset bazy i przygotowanie pod jutrzejszy start

Opublikowano
Przed chwilą, Man!aq napisał:

Juz wylaczylismy taka możliwość.dzis reset bazy i przygotowanie pod jutrzejszy start

Dzięki za szybkie info. Widzimy się jutro. Odpisz proszę na FB:)

Opublikowano
3 minuty temu, GoSu1944 napisał:

Dzięki za szybkie info. Widzimy się jutro. Odpisz proszę na FB:)

Łatwiej mnie złapać na discord 🙂 zaraz odpowiem 

Opublikowano

Brakuje mi tylko poprawnego zaproszenia na discord, bo wszędzie jest napisane, że wygasło. I brakuje mi też nagrody w Wcoinach za wygrany CS, nie ma nic takiego?

Opublikowano
17 godzin temu, sebuli napisał:

Brakuje mi tylko poprawnego zaproszenia na discord, bo wszędzie jest napisane, że wygasło. I brakuje mi też nagrody w Wcoinach za wygrany CS, nie ma nic takiego?

Nic takiego nie przewidzielismy.  Startujemy za 3h ! Sugeruje pobranie nowego klienta aby nie robić aktualizacji, jeżeli ktoś nie ma zrobionej!

Opublikowano
18 godzin temu, golf4 napisał:

godzinka po starcie i juz 400 lvl?

Dopiero po 3rr mają, więc myślę, iż 20 godzin po starcie jest ok :)

15 godzin temu, Hildik napisał:

mało spotów, na t1, t2, aida etc powinno byc 100 % wiecej

nie ma gdzie expic

Baza mobów zaktulizowana, musimy sie liczyć z ogranicznikiem 12000 mobów na serwer. Odgórny prób twórcy plików - penie przy wiekszej ilosc byłyby crashe, lagi etc

19 godzin temu, Kobcon napisał:

Admin ogarnij tego Discorda bo nie ma jak się z Toba skontaktować...

19 godzin temu, Kobcon napisał:

Admin ogarnij tego Discorda bo nie ma jak się z Toba skontaktować...

Sory ale wczoraj miałem natłok wiadomości, zarówno od Was jak i na whatsupie Ruscy itp

Opublikowano

Polecam serwerek przyjemnie się gra stała liczba osób nie zmniejsza się co ważne plus admin jak mu się napiszę, że coś jest  zbugowane  od razu jest naprawiane po zgłoszeniu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...