Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie Cyberpunka z Epic Games

Kłik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. postanowilem skorzystac z promocji na cyberpunka (kupon - 40zl) na epic games. warto na wstepie zaznaczyc, ze moj internet jest lagodnie rzecz ujmujac przedpotopowy (jesli ma to jakies znaczenie), wiec przed zakupem sprawdzilem wage CP2077 - 70gb, ok, mowie sobie, dam rade w dzien lub dwa, po prostu zostawie komputer wlaczony na noc i powinno sie gladko sciagnac. 

nie jest to moja pierwsza proba pobrania tej gry. za pierwszym razem instalacja dobila do 100%, zaczela sie od 0%, a do sciagniecia bylo 50gb, powidzialem sobie ok, sciagne to pozniej, musialem wyjsc, wiec wylaczylem komputer. wtedy nie wiedzialem, ze caly proces pobierania zaczyna sie od poczatku jesli wylaczymy aplikacje, wiec musialem zaczac wszystko od nowa. 

na zalaczonych screenach widac, jak przebiega proces pobierania. gigabajty zwiekszaja sie co jakis czas, w dodatku procenty nie dodaja sie z pozostalymi liczbami. napisalem wiec do supportu, przedstawilem cala sytuacje, zapytalem o te procenty, na screenie widac ich odpowiedz. 

moge sie mylic, ale aktualizacje do tej pory wypuszczone chyba nie waza wiecej niz sama gra? 

kieruje pytanie do osob, ktore mialy stycznosc z epic games. powinienem cierpliwie poczekac, az gra sie w koncu sciagnie, czy te gigabajty beda sie zwiekszaly w nieskonczonosc?  czy ta gra w ogole ma zamiar sie sciagnac? czy moze lepiej zwrocic gre i sciagnac ja na steamie? 

vzxvcb.jpg

zxczads.jpg

zxvzvzxv.jpg

rewtwt.jpg

Jak smerfastycznie. Daj mi to, co mi się należy.

"Wiarę w Boga powinno tracić się tak jak pierwsze zęby".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...