Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam doświadczonego programisty na Serwer PVP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Szukam doświadczonego programisty do stworzenia Serwera PVP w Minecraft.
Trzeba stworzyć Serwer od zera z kilkoma trybami takimi jak practice, grupowe tp i tym podobne.
Interesują mnie autorskie pluginy.

Wymagania, język java, pisanie pluginów na spigot i bungeecord pod wersję 1.8.8, znajomość baz danych, mysql, mongodb, redis.
Doświadczenie w tworzeniu serwerów, zaangażowania i profesjonalizmu.

Oczywiście za wszystko płacę i jestem zainteresowany długo terminową współpracą.
Cena do negocjacji !

Proszę tylko o zgłoszenia osób spełniające wymagania. Dziękuję
Zainteresowani proszę pisać na email - [email protected]

• Biter. zmienił(a) tytuł na Szukam doświadczonego programisty na serwer PVP
  • Danieels32 zmienił(a) tytuł na Szukam doświadczonego programisty na Serwer PVP Minecraft Cena do negocjacji
Opublikowano
Dnia 29.12.2020 o 18:03, opkarol11 napisał:

Gdyby nie znajomość redisa i mongo to bym rekrutował 😛

uważam, żę mysql jest lepsze niż wszystko, to po co znajmość innych baz danych

pf

Po co pisać programy w C++ skoro Java pójdzie na każdym systemie ? 

Opublikowano
6 godzin temu, opkarol11 napisał:

1. Po co mnie cytujesz cymbale?

2. Na twojej mamie też pójdzie?

3. W unity jakbyś wiedział Java nie pójdzie

4. Co ty wogóle masz do mnie

Problem? Pv

Już dawno cie zgłosiłem a więc pozdro

Admini, ostrzegajcie sobie mnie, ale takiego typa to na ścieranie trzeba wywalić

Właśnie, mówiłem że mam mniejsze...

Ponieważ ośmieszyłeś się swoją wiedzą, a teraz również poziomem inteligencji "cymbale". W życiu nie zatrudniłbym programisty, który wymienia Unity jako system operacyjny oraz nie potrafi rozróżnić baz danych na podstawie ich zalet i wad. I ktoś taki jak ty ma czelność aplikować na stanowisko programisty? Śmiechu warte!

Opublikowano
2 minuty temu, opkarol11 napisał:

Śmiechu warte jest to, że nawet nie wiesz czy miałem rekrutować czy według ciebie 'aplikować', naprawdę żyjesz w wolnym kraju gdzie każdy ma prawo do wolności i własnego słowa!

Po co miałbym kurka rekrutować jak zajmuję się 2, innymi projektami

Kto powiedział że Unity jest systemem operacyjnym?

Okulary może najpierw załóż zanim coś przeczytasz...

Nie, to nie jest śmiechu warte. Nie obchodzi mnie twoje istnienie, to co robisz prywatnie, to czym się zajmujesz i to czym chciałeś czy nie. Skoro pod postem gdzie człowiek pyta o programistę ty się udzielasz nie potrzebnie i piszesz "Gdyby nie znajomość redisa i mongo to bym rekrutował", a potem "Po co miałbym kurka rekrutować jak zajmuję się 2, innymi projektami" to widzę, że Twój pierwszy komentarz musiał być wyjątkowo wartościowy. 

Cytat

Kto powiedział że Unity jest systemem operacyjnym?

Okulary może najpierw załóż zanim coś przeczytasz...

Gdybyś ogarniał podstawy Javy (w sumie to nawet nie są podstawy javy) to byś wiedział, że pisząc:

Cytat

Po co pisać programy w C++ skoro Java pójdzie na każdym systemie ? 

Chodziło mi właśnie o systemy operacyjne, a ty później pisałeś o Unity, brawo! I to jeszcze próbujesz mnie "atakować" pisząc o moich rodzicach. Aktualnie dla mnie to jesteś, przepraszam za wyrażenie, je**nym de**lem i myślę, że w oczach każdego kto to czyta też nim się stałeś. 

Autora i administrację przepraszam za taką wypowiedź w miejscu do tego nie przeznaczonym, już tutaj nic nie napiszę, nawet widzę, że nie warto.

Opublikowano

Drodzy Państwo,

chciałbym tylko bardzo serdecznie poinformować, że uczestnictwo w tego typu kłótni, karane jest 10 punktami ostrzeżeń, oraz 7 dniami bana. Także zwracam się do Państwa z serdeczną prośbą, abyście zaprzestali tej kłótni, w przeciwnym wypadku będę zmuszony Was ukarać.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Szukam doświadczonego programisty na Serwer PVP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...