Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jestem otwarty na współprace jako technik na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem otwarty na współprace jako technik na nie dużym serwerze, mogę ogarniać jakieś pluginy, skrypty itp. jak coś się popsuje tez będę się starał naprawić.
Nie mówię że jestem cudotwórcą i nie naprawie wszystkiego, i też nie zrobię wszystkiego ale pomóc w serwerze mogę, (oczywiście nie za darmo xD) np. jak ktoś z graczy zobaczy lukę np. na spawnie, to moge na nowo postawić cuboid.
Wymagania i pytania proszę pisać na pw, Pozdrawiam

• Oliwier4563 zmienił(a) tytuł na Jestem otwarty na współprace jako technik na serwerze
Opublikowano

Pasowałoby, abyś opisał co tak naprawdę potrafisz, przedstawić swoje portfolio, na ilu serwerach byłeś technikiem itd.

Bo jak narazie nie wydaje mi się, że ktoś zapłaci $ technikowi, który pisze "nie mówię że jestem cudotwórcą i nie naprawie wszystkiego, i też nie zrobię wszystkiego, ale pomóc przy serwerze mogę." (przynajmniej szacun za szczerość)

Pozdrawiam 😄

Jak żelazo kuje żelazo, tak brat wykuwa brata.  ~SENSEI WU

Opublikowano
Dnia 27.12.2020 o 20:10, skywarn napisał:

Pasowałoby, abyś opisał co tak naprawdę potrafisz, przedstawić swoje portfolio, na ilu serwerach byłeś technikiem itd.

Bo jak narazie nie wydaje mi się, że ktoś zapłaci $ technikowi, który pisze "nie mówię że jestem cudotwórcą i nie naprawie wszystkiego, i też nie zrobię wszystkiego, ale pomóc przy serwerze mogę." (przynajmniej szacun za szczerość)

Pozdrawiam 😄

Nie chcę cię obrazić, ale trochę wziąłem to za wyśmianie postu mojego, nigdy nie byłem technikiem ale mam za sobą 3/4 serwery niedokończone jeden nadal jest na hostingu, ale nie umiem go dokończyć (dokładnie to też mi się trochę nie chcę, ludzi nie mam żeby mi spawn pomogli zrobić, i w ogóle święta itp.)

Wolę iść na serwer mały żeby nie mieć problemu takiego jakiego jeszcze nigdy nie miałem (żeby naprawiać błędy szybko i żeby serwer nie stał pusty) chce poznać ludzi innych i się więcej uczuć żeby móc iść np. na inny serwer większy.

Jak chcesz możesz sprawdzić moje możliwości, np. jakiś serwer popsuty dać i żebym naprawił czy coś, a jak pisałem pytania PW, więc jak coś to pisz.

Pozdrawiam

EDIT1: (Apropo ceny, nie wymagam jakiejś dużej "wypłaty", nie wiem ile technicy dobrzy biorą, mnie mała kwota zadowoli nie muszę mieć majątku, tyle co mieć na wydatki i co do gara włożyć. Oczywiście to ostatnie w przenośni bo mam co jeść xD ale kasą się przyda)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...