Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

- Serwer MediumHC

Rakaliusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry chcę przeprosić za post w nieodpowiednim dziale natomiast w publikacji serwerów nie mogę dodawać tematów, nie wiem czym jest to spowodowane. 

Tryb: MediumHC/EasyHC

Wersja: BlazingPack 1.8.8

Start serwera: Styczeń - Luty

Sektory: Tak

Reklama na YT: Tak

Reklama na FP: Tak

Opublikowano

Jest to spowodowane tym, że nie masz wystarczającej liczby postów. Wersja 1.8.8 się już skończyła, ile razy można odgrzewać tego samego kotleta. 

8aVvxa2.png

Opublikowano
27 minut temu, Rakaliusz napisał:

Będzie to serwer na wersji BlazingPack 1.8.8, także nie sądzę, że będzie to odgrzewany kotlet. Pozdrawiam.

Takich serwerów w Polsce są tysiące i ogólnie są nudne. Zrób coś oryginalnego czego jeszcze w Polsce nie było. Dodatkowo, robienie serwera na wersji 1.8 nie ma żadnego sensu i jest nieopłacalne, więcej wydasz na naprawdę błędów (które są naprawione w najnowszych wersjach) niż na maszynę.

Opublikowano

Mi się wydaje, że serwery poniżej wersji 1.12 przestają mieć sens, ale mogę się pomylić.

Jak żelazo kuje żelazo, tak brat wykuwa brata.  ~SENSEI WU

Opublikowano

widocznie jesteście niedoinformowani. nie znacie się to się nie wypowiadajcie, serwerów z blazingpackiem jest z 20, z czego jeden na miesiąc otwarty, na mychest.pl będzie masa innowacyjnych rzeczy, jeśli nie znacie się to proszę się nie wypowiadać.

Zapraszam na Discorda serwera: discord.gg/mychest

Opublikowano
48 minut temu, Rakaliusz napisał:

serwerów z blazingpackiem jest z 20

Z blazingpackiem może tak, ale każdy taki serwer jest identyczny do setek innych serwerów easyhc.

49 minut temu, Rakaliusz napisał:

na mychest.pl będzie masa innowacyjnych rzeczy

Wymień je.

49 minut temu, Rakaliusz napisał:

jeśli nie znacie się to proszę się nie wypowiadać

Po tym w jaki sposób piszesz można łatwo wywnioskować, że to ty się nie znasz.

• Biter. zmienił(a) tytuł na - Serwer MediumHC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...