Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie udało się połączyć

tonicpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Jestem ojcem 12 latka, któremu kupiłem minecrafta (java edition) na Enebie. Konto które ma podpięte w luncherze minecrafta jest z microsoftu. Przepraszam, jeśli już takie pytanie było ale... 

Młody próbując wejść na serwer np. hypixel wyskakuje mu błąd "Nie udało się połączyć z serwerem. Logowanie nie powiodło się: null. Taki błąd również występuje na innych serwerach (nie wszystkich)

I teraz moje pytanie brzmi: czy wina jest tego, że wcześniej korzystał z różnych luncherów? Może kwestia odinstalowania wszystkich możliwych minecraftów (luncherów)? Czy może jakieś inne sposoby na wejście na tamte serwery...? Może coś jeszcze jest istotnego....? Proszę o pomoc... 🙂 Pozdrawiam serdecznie...

Opublikowano

Usuń wszystkie pirackie launchery i połącz się przez oryginalnego launchera kupionym kontem. Kupowanie Minecrafta ze stron innych niż oryginalna jest niezgodne z zasadami Mojangu i można zostać w ten sposób łatwo oszukanym.

Opublikowano

Jutro będę ogarniał usuwanie wszystkich innych luncherów, a co do kupowania ... to key został przyjęty bez żadnych problemów na stronie Minecrafta (czyli nie zostałem oszukany)... mam nadzieje, że to coś pomoże ... bo chciałem, żeby Młody mógł sobie już pograć na bardziej popularnych serwerach 😉 mam nadzieje, że to pomoże... jeśli nie dam znać...

Opublikowano

Niestety w dalszym ciągu to samo... pomimo usunięcia wszystkich luncherów i zainstalowaniu ponownie minecrafta...

Co może jeszcze być przyczyną...? Pomocy... 😕

Opublikowano

Możesz nagrać film na youtuba z logowania się do Minecrafta (hasło jest ukryte), uruchamiania Minecrafta oraz próby wejścia na serwer i go tu podesłać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...