Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Nebris2.pl - serwer Medium/Hard

Sebekxz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hajs muskowi sie ze ślubu skończyl żeby mieć na wychowanie gówniaka to teraz znowu nebrisek startuje, lepiej bym tego nie wymyślił.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano
4 godziny temu, Silver™ napisał:

Hajs muskowi sie ze ślubu skończyl żeby mieć na wychowanie gówniaka to teraz znowu nebrisek startuje, lepiej bym tego nie wymyślił.

Oj żałosne, żeby nazywać nieistniejące dziecko od "gówniaka". I nie zaglądaj komuś w portfel bo to nie ładnie.

A nebrisek startuje bo taki mamy kaprys, chcemy postawić sobie serwer to go stawiamy, nie robimy tego co miesiąc jak inni.

Opublikowano
4 godziny temu, Silver™ napisał:

Nie mierz wszystkich swoją miarą 🙂 Ten projekt miał wystartować ponad rok temu, jednak, ze względu na brak czasu upadł. Z pomocą przyszła pandemia  i zaczęliśmy na nowo sobie to tworzyć, bez spiny, bez parcia na kasę. Gdyby kasa się skończyła to raczej byśmy go postawili w miesiąc, a nie od ponad pół roku "poważniej" przy nim działamy. Jak ktoś jeszcze chce pisać takie mądrości to zapraszam na pw, z chęcią udostępnię wszystkie swoje wydatki za "hajs ze ślubu". 

Pzdr.

Opublikowano

Musk, nikomu z niczego się tłumaczyć nie musisz 😉 A co do serwera, myślę, że można dać mu szansę. Zapowiada się w miarę ciekawie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale, że taki wielki i mocarny serwer, a nie posiada nawet licencji na forum, bo serwer na chwilę? 🙂 Jak pisałem serwera nie polecam z powodu tego, że długo nie postoi tak jak Nebris czy Zamoria, administracja 1:1 ta sama 😉 szybka kasa i pakujemy kredki, blok do plecaka.

Opublikowano

Co planujecie wprowadzić innowacyjnego, co by przyciągnęło większą ilość graczy? Ewentualnie co już jest i uważacie, że to innowacja?

Życzę również powodzenia w rozwoju.

Opublikowano
7 godzin temu, Itan napisał:

Co planujecie wprowadzić innowacyjnego, co by przyciągnęło większą ilość graczy? Ewentualnie co już jest i uważacie, że to innowacja?

Życzę również powodzenia w rozwoju.

Wiesz co? Z serwerem chyba odbiegamy delikatnie od tego świata innowacji, bardziej staramy się stworzyć rozgrywkę która będzie dość przemyślana i na dłuższą chwilę, niżeli opakować serwer w mnóstwo nowych rzeczy.

Opublikowano

Niekoniecznie trzeba pakować dużo nowości żeby czymś się wyróżnić, ale to kwestia gustów i pomysłu na serwer.

Powodzenia na starcie. 👋

Opublikowano

Nie chcę życzyć źle, ale taki przeciętny serwer może mieć problem z utrzymaniem się, na rynku są trzy bengery (Valium, Vidgar, Glevia) i czwarty w drodze (KeVra). Powodzenia, uszaty.

Opublikowano
11 godzin temu, Revayerq napisał:

Nie chcę życzyć źle, ale taki przeciętny serwer może mieć problem z utrzymaniem się, na rynku są trzy bengery (Valium, Vidgar, Glevia) i czwarty w drodze (KeVra). Powodzenia, uszaty.

Jak tu chodzi o to żeby zarobić na ew. kolejny serwer + coś dla siebie. Pamięta ktoś estie od zdunia? To na tych samych plikach. Jebnie jak kazdy serwer reklamujący się tutaj.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano
5 godzin temu, Silver™ napisał:

Jak tu chodzi o to żeby zarobić na ew. kolejny serwer + coś dla siebie. Pamięta ktoś estie od zdunia? To na tych samych plikach. Jebnie jak kazdy serwer reklamujący się tutaj.

image.png

Zdecyduj się w końcu 🙂 Hajs na nieistniejące dziecko czy na kolejny serwer? Bo już sam się pogubiłem...

Co do Esti to faktycznie, r3acT tworzył ją dla Zdunia, nas (mnie i muska) nic z tym nie łączyło.

Co do plików to wiadomo, po co miałby coś robić od zera jak miał już taką podstawkę która edytowaliśmy prawie całkowicie i dalej wprowadzamy jakieś zmiany podczas beta testów?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

3. W zapowiedzi należy podać przewidywany czas startu serwera, nie dalszy niż 3 tygodnie od założenia tematu.

Proszę o uzupełnienie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...