Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy podczas oszukiwania na jednym koncie, dostanę VAC'a na głównym? [Pytanie]

XeN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zastanawia mnie jedna rzecz, czy jak np. jakiś czas temu założyłem sobie drugie konto, mając tam tylko cs'a, i pobiorę np. wall hack'a i będę go używać, i dostanę VAC'a, to ten VAC się przełoży też na główne konto?  [Przykładowo nie będę miał połączonych kont poprzez numer telefonu] 
Valve posiada listę kont oraz kont z blokadą VAC na danego gracza, więc wiedzą jakie konta są moje a jakie nie, jest też możliwość, że nałożą mi "gorszą reputację" na głównym koncie przez VAC'a na pobocznym? 
Dodam też bardzo ważną informację, nie cheatowałem, nie cheatuje i nie będę cheatować w grze Counter-Strike: Global Offensive, to co napisałem wyżej jest tylko przykładem oraz pytaniem na ostatnio zastanawiającą  mnie rzecz. 
PS. Wiem, że jest sporo takich tematów, jednakże są dość stare, i chciałbym uzyskać odpowiedź, jak jest na ten moment.

Opublikowano

Nie, blokada VAC nie przykłada się do innych kont dajmy przykład na tym samym komputerze.

Opublikowano
7 godzin temu, .bartiX napisał:

Nie, blokada VAC nie przykłada się do innych kont dajmy przykład na tym samym komputerze.

A czy jeżeli cheat jest użyty na tym samym komputerze, na innym koncie, to reputacja na zwykłym koncie się pogorsza? W sensie mam znacznie większe szanse na trafienie na cheatera, tak słyszałem od znajomego, i jestem w sumie ciekaw

Opublikowano

Steam zrobił coś takiego każde konto połaczone z tym samym numerem telefonu dostaje bana VAC
Jeżeli masz konta nie połaczone z tele a grasz na tym samym komputerze co masz cheaty to nic się nie stanie o ile cheat cheata nie właczysz na głownym (przez pomyłkę)

Czynnik zaufania tyczy się jednego konta (czyli na jednem masz -1 a na drugim 5)

Szansa jest duża na trafienie cheata nie ważne czy masz cheaty 

Opublikowano
Dnia 21.12.2020 o 22:01, XeN. napisał:

A czy jeżeli cheat jest użyty na tym samym komputerze, na innym koncie, to reputacja na zwykłym koncie się pogorsza? W sensie mam znacznie większe szanse na trafienie na cheatera, tak słyszałem od znajomego, i jestem w sumie ciekaw

Reputacja nie spada, a jeśli chcesz mieć większą pewność to używaj antycheata od steama przed odpaleniem gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...