Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z miejscem na dysku

AdamOneZero1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc mam serwer starter na hostingu enderchest i mam tam trochę pluginów. Wiem że mogę je powyrzucać ale nie chcę tego robić. Nie chcę też tworzyć nowego serwera więc proszę o radę, jak zwiększyć pojemność dysku lub pobrać serwer na komputer i wsadzić go do nowego serwera z większą pojemnośćą na dysku?

Opublikowano

Pierwsze co zrób, zmień hosting. Enderchest jest najgorszym polskim hostingiem oraz jest oszustwem, scamem. Na mniejszy serwer skorzystaj z minehosta, do 50 graczy z pukawki, powyżej z lvlupa. Pluginy nie zajmują dużo miejsca, więc pamięć zawala ci coś innego. Możesz pokazać pluginy, powiem ci, które możesz usunąć.

Opublikowano

A czy można jakoś pobrać plik serwera na komputer i wsadzić go do nowego serwera z większą pojemnośćą na dysku?

chciałbym zmienić hosting  tylko nie chcę stracić mojego serwera

Opublikowano
3 godziny temu, AdamOneZero1 napisał:

A czy można jakoś pobrać plik serwera na komputer i wsadzić go do nowego serwera z większą pojemnośćą na dysku?

chciałbym zmienić hosting  tylko nie chcę stracić mojego serwera

Można, wystarczy wszystkie pliki skopiować na swój pulpit przez ftp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...