Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer czy konsola?

Senessim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Zastanawiam się nad zakupem jakiegoś sprzętu do gier i tutaj pytanie: Opłaca się kupić PS5 w cenie 500 euro, czy może lepiej kupić komputer (max 3 tyś za sam komputer - cena ostateczna z win10) 

Jak to będzie mieć się z wydajnością? Czy w takiej cenie znajdę jakiś zestaw, który dorówna mocy konsoli? Nigdy nie miałem żadnej konsoli, więc nie wiem, jak to się ma na innej platformie. Aktualnie gram na laptopie, więc jestem daleko za nowinami technologicznymi xD 

Opublikowano

Ja bym za 3 klocki składał komputer bez systemu, za taką cene raczej złożysz platforme która luźno pozwoli grać w cyberpunka 2077,jak nie grałeś nigdy na konsoli to też bym raczej celował w PC. Kiedyś pożyczyłem od kumpla PS3 aby pograć w GTA V i musiałem odkupić mu pada bo wylądował za oknem a było akurat otwarte, konsole to rzeczy nie dla mnie gra się potwornie ale to moje zdanie.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Może by i złożył gdyby karty graficzne były dostępne lub byłyby w rozsądnych cenach. Na ten moment albo można czekać jak sytuacja się rozwinie, albo rozważać konsole. Do konsoli da się przyzwyczaić i grać bez zmartwień o wymagania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...