Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoz chcem grać na s 24 i nie wiem kim być (zalezy mi glownie na expie bo mam zamiar byc przynajmniej w 1 stowce)

Do wyboru

Wojownik body

Wojownik mental

Sura wp

Ninja dager

Opublikowano

Bez obrazy , ale jest setki takich tematów . Oczekujesz odpowiedzi typu " Graj mentalem ja gram i jest zajefakinbisty ! " ? Musisz sam wiedzieć jaką postacią Ci się najlepiej gra . Ja grałem wszystkimi wbijałem 40-60 lvle i stwierdziłem , że najlepiej mi się gra szamanem smokiem i zostałem przy nim . Pograj każda postacią i sam zdecyduj . Miłej gry na nowym serwerze życzę :P

Opublikowano

Mi najlepiej się gra wojem body i nie wiem sam po co zrobiłem temat :P bo wiem kim bede grac (nudzę się nic ciekawego się nie dzieje)

Opublikowano

no to zes walnal spamem... nabijacz postow widze;], jezeli chcesz b.szybko lvle to mental wg mnie (na poczatku), pozniej WP(wpkiem gram i gra mi sie b.dobrze) bo tanie eq i ku;)

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

Najlepjej do 30 graj bodym staty 1:1 wit sila na 30 zresetuj na mentala i 2 wit:1 sila POLECAM.

2% forumowiczów lubi Mouthains (są głupi), jeżeli należysz do tych 98%( nie głupich) wklej to do sygnatury.

subaruo.jpg

Opublikowano

mi się miło gra szamanem smokiem tanie eq ku itp i nie tak źle sie expi jeszcze z multidmg to sama przyjemność

"Mam szacunek do przyjaźni

Mam szacunek do miłości

cenie w człowieku uczucia

a nie jego posiadłości

Mam szacunek dla prawdziwych

Mam pogardę dla fałszywych

zaciskam piąchy za te wszystkie wyrządzone krzywdy"

Opublikowano

@up

A działa multidamage na Szaman smok ? Bo może bym sobie zagrał.

A najpierw dajesz we wszystkie skille po 1 i jeden na M czy najpierw jeden na M a później skille po 1 ?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Dagger to lipa... nawet sobie na metki nie pochodzisz ( główne źródło zysku ;x )

WP lub bodziak xD

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Boże , graj kowalem =.= .

Graj tym czym najlepiej umiesz , polecam szaman smok i chuj .

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

Opublikowano

PO co metki jest allegro xD

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

Mi najlepiej się gra wojem body i nie wiem sam po co zrobiłem temat :P bo wiem kim bede grac (nudzę się nic ciekawego się nie dzieje)

Ramzes jednak czasem wie co mówi... dobrze wiedzieć że 90% ludzi gra wojem bo plo elos eló do ekspa i z hakjami syskich zarombie ;x

Bez obrazy , ale jest setki takich tematów . Oczekujesz odpowiedzi typu " Graj mentalem ja gram i jest zajefakinbisty ! " ? Musisz sam wiedzieć jaką postacią Ci się najlepiej gra . Ja grałem wszystkimi wbijałem 40-60 lvle i stwierdziłem , że najlepiej mi się gra szamanem smokiem i zostałem przy nim . Pograj każda postacią i sam zdecyduj . Miłej gry na nowym serwerze życzę :P

Każdy mądrzeje z czasem...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...