Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwane osoby do nowego projektu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W mojej głowie od dawna rodził się pomysł na tryb i strukturę dobrze zorganizowanego projektu. Ale żaden projekt nie ma szans bez odpowiednich ludzi na odpowiednich stanowiskach, dlatego przychodzę z rekrutacją.
Na kogo?
Dopiero zaczynamy, i w projekcie mile widziani będą wszyscy, którzy mają wolny czas oraz doświadczenie. Niezależnie od tego, czy jesteś programistą czy budowniczym. Przyda się KAŻDY.
Co to za projekt?
Projekt, w którym liczy się kreatywność. W którym wszystko robione będzie z pasji, ale również z jak największym dopracowaniem. Projekt, w którym każdy będzie znał swoje miejsce, i każdy będzie odgrywał ważną rolę. Chcę stworzyć zgrany team, w konkretnym celu - by wspólna praca była frajdą. By praca przy projekcie była dobrą zabawą. Co już mam? Jakieś konkrety? Tryb jest skonstruowany, część plików i innych rzeczy jest już "na miejscu", ale wiele jeszcze pracy.
Czego chcę i co daje?
Chcę czasu, chęci i zaangażowania. Na tym można budować rozwój, zarówno wzajemny jak i projektu. Chciałbym osoby towarzyskie, kulturalne, które będą umiały zachowywać się odpowiednio do sytuacji. Oferuję w zależności od wkładu w projekt pracy wynagrodzenie finansowe, dobrą zabawę w dobrej atmosferze, możliwość zdobywania doświadczenia i poszerzania umiejętności, szanowanie Twojej osoby oraz Twojej pracy, każdy przychodząc dostaje część tego projektu, i tylko od niego zależy, jak to wykorzysta.
Kontakt:
EasyG#9140

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...