Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam technika, administracji i budowniczych w stylu średniowiecznym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od kilku lat tworzę mape w stylu średniowiecznym na serwer rpg. Od ostatniego czasu wziąłem się za to na poważnie i chce otworzyć większy serwer.
Jedną z najważniejszych rzeczy na każdym serwerze jest spawn. To on przyciąga graczy do tego żeby zostać, potem ewentualnie reszta budynków, pluginy, czy też lagi na serwerze. Dlatego najbardziej potrzebuje budowniczych umiacych budować w stylu średniowiecznym. Sporo już mam wybudowane, przez kilka lat samemu można co nieco zbudować ^^. Ponadto potrzebuje technika, ogarniającego bazy mysql, skypty i konfigurację strony z forum. Sam umiem postawić stronę, ale ze skyptami, chociażby pod itemshop może być już trudniej. 

Nakłady pieniężne, umiejętności i doświadczenie są. Potrzebuję jednak pomocy, aby ukończyć projekt, stąd pisze do Was. To nie projekt, który upadnie po miesiącu, dwóch, trzech. Mogę utrzymywać obecnie serwer sam, a czy będą potem z tego zyski czas pokaże. Robię to z czystej pasji. 

Szukam ludzi ambitnych i z pasją tak jak i ja. Jesli chodzi o administrację, to nie przeszkadza mi, że masz 16, 17 czy 15 lat. Ważne żebyś miał mikrofon, ogarniał temat i miał w tym jakieś doświadczenie. Poza tym wszystkiego można się nauczyć. Sam mam 25 lat i wiem, że nie istnieje coś takiego jak bariera wiekowa i z każdym można się dogadać. W przeszłości miałem 2 serwery - freebuild i skylock - jakieś 7 lat temu i stało to chwilę, lecz upadło z racji braku funduszy, teraz jest inaczej. 

Do rzeczy - co do serwera. Projekt nazywać się będzie DarkCraft. Na serwerze jest ustawiona ciągła noc. Z racji tego wszystkie budynki są w odpowiedni sposób oświetlone, aby sprawiały wrażenie przytulnych. To nie kwadratowe bloki jeden koło drugiego. Na serwerze będzie istniał podział na klasy. Przykładowo: paladyn, nekromanta, krasnolud itd. Dodatkowo zadania, które otrzymujesz od npc przy użyciu pluginu quests i citizens. Jeśli przykładowo jesteś w kaście paladynów, nie możesz przyjmować zadań od nekromantów, a zadania będą różne. Będą też npc niezależni, od których zadania może przyjąć każda z klas. Poza tym liczne eventy - chociażby specjalne świąteczne zadania - ale to jak już wielkanocne, bo do tych świat się nie wyrobimy 😄 Na serwerze standardowo będa mini gry - takie jak spleef. Poza tym parkoury, z cyklicznymi eventami. Eventy pvp, na strzelnicy i autorski bieg przez przeszkody. Oprócz tego wgrany plugin na gildie. Do trybu rpg będzie dołączony tryb survival na drugiej mapce LUB tryb skylock, czyli przy tym byłoby to skywars.

Po więcej pytań zapraszam do kontaktu

Dla ogarniętego technika, który zrobi mi wszystko czego potrzebuje czeka zapłata pieniężna, kwestie dogadania 😄

• Biter. zmienił(a) tytuł na Szukam technika, administracji i budowniczych w stylu średniowiecznym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...