Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

by Klata skrypty do xenobota

Klata Boss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam posiadam dużo skryptów do Xenobot'a grywam na takich serverach jak Ezodous name Chwalony Klata, Gunzodus name Klata Boss jeżeli ktoś ma pomysł na jakiś skrypt pisać do mnie (to regularnie będę wrzucał tu skrypty ) jeżeli masz team i szukasz dodatkowej osoby to jestem za.

zostawiam wam tutaj skromną paczkę pod ek small rosh (feyrist depo start) killer caimany  (farmine depo start)  i pod ms/ed glooth bandity (start oramond depo sd/gfb rune) niebawem pojawią się tutaj nowości. pozdrawiam i życzę wysokich lvli 😁

Jeżeli masz problem z odpaleniem skryptu śmiało pisz jeżeli jestem afk nie denerwuj się tylko czekaj na odpowiedź więcej czasu jestem w pracy niż w domu)

zostaw coś po sobie ! 😄

paczuszka.rar

• Klata Boss zmienił(a) tytuł na by Klata skrypty do xenobota
Opublikowano

Nieźle, działa bardzo dobrze. Możesz udostępniać jakieś inne ciekawsze wspomagacze.

Pomogłem Ci w jakiś sposób?

Możesz dać repke🤗

Opublikowano
5 godzin temu, L0kal. napisał:

na pewno coś nowego będzie dzisiaj/jutro

9 godzin temu, RyXeL napisał:

ferumbras plague seal albo apocalypse seal nawet zapłace

możemy się dogadać pisz do mnie na te nicki 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeżeli ktoś jest zainteresowany skryptami proszę pisać do mnie wiadomość, jeżeli sprawdziłeś paczkę daj plusa niebawem zostawię więcej skryptów jak wyczaje jakiś fajny server

Numer GG na kontakt 72872833

Opublikowano

Pewnie, że będą obserwuj daj plusa do tematu i trzeba uzbroić się w cierpliwość robię coś większego jeżeli ktoś jest zainteresowany czymś indywidualnym proszę pisać na GG 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam, jest moze jakis skrypt ktory bedzie ladowal mi arrowy do kolczanu (quivera) a nie na arrow slota? wprowadzili jakies zmiany na ezodusie i za cholere nie moge sobie poradzic, z gory dziekuje za odpowiedz.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Super byloby jakbyś tutaj dodawał, ale cóż jestem w stanie założyć GG 

Chętnie przetestuje Gorome 🙂  tylko poradziles sobie z otwieraniem serpentów ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 18.02.2021 o 17:08, Synu21 napisał:

witam, jest moze jakis skrypt ktory bedzie ladowal mi arrowy do kolczanu (quivera) a nie na arrow slota? wprowadzili jakies zmiany na ezodusie i za cholere nie moge sobie poradzic, z gory dziekuje za odpowiedz.

Podbijam ma ktos skrypt ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...