Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 2000 zł

NehiroPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym poprosić was o pomoc, mianowicie ; Chciałbym złożyć komputer od zera, do max 2500 zł jako iż mój ledwo zipie. (Do gier bez wygórowanych wymagań, typu CS:GO, Gta 5 na niskich jakby poszło to bym się cieszył)  (planuje kupić wszystkie części w okresie do 2 miesięcy od dzisiaj)

Bez myszki, monitora, dysków, klawiatury i systemu. Jeszcze jakby jakaś fajna obudowa do kompa pod podzespoły pasowała za przystępną cenę to by było idealnie. Licze mocno na wydajność. Z góry dziękuje i proszę o wypowiedzenie się osób, które się na tym znają bo szczerze ja jestem w tym zielony.

Z poważaniem, Nehiro 😉

Opublikowano

Jakie dyski posiadasz? Nie będę rzucał teraz zestawem, bo za miesiąc czy dwa ceny mogą się sporo zmienić, a jeśli nie posiadasz SSD to będzie trzeba go uwzględnić w zestawie.

Opublikowano

Niestety mam HDD małe pojemności więc wsumie jakiś SSd by się przydał jeżeli nie zawyży to za mocno ceny.

Edit: Spoko mamy 2 miesiące na rozmyślanie także, luźno jeszcze się za 2 miechy odezwę. 

Opublikowano

Tak więc wstępnie coś takiego: https://www.x-kom.pl/lista/yprj55b3q

• Intel Core i3-10100F
  • MSI B460M-A PRO
  • G.Skill Aegis (2X8GB) 3000MHz CL16
  • Gigabyte GTX 1650 SUPER Windforce OC 2X
  • Crucial MX500 500GB
  • Krux Prism
  • SPC Vero L3 500W

Sklep, w którym chcesz kupić sprzęt to oczywiście dowolność.

Opublikowano

Jeśli zakup z jakiegoś powodu odłożysz na później, to pisz, bo ceny mogą się sporo pozmieniać. GPU na ten moment ma wydłużony czas dostawy i zapewne ludzie w x-komie standardowo nie będą wiedzieli kiedy dostaną - jakby były problemy to oczywiście pisz, zrobimy zmiany. W Black Friday mogą pojawić się promocje na pewne komponenty z tego zestawu, warto mieć to na uwadze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...