Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie cheatów cs go?

sketles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowy na tym forum i chciałbym się dowiedzieć jak kodować cheaty do cs go. Z C++ trochę umiem i jestem ciekawy jak to się po prostu tworzy. 

Jeżeli ktoś by mógł to prosiłbym o załączenie potrzebnych bibliotek plików np. ProcMem itp.  offset dumper już mam. 

I fajnie by było gdyby to był nowy temat bez przesyłania linków do przestarzałych tematów z nie działającymi plikami

Z góry dzięki :)

Opublikowano

Na początku szukasz sobie static pointer, aby to co już zrobiłeś nie zmieniło się po ponownym uruchomieniu programu, gdy znajdziesz już odpowiedni pointer, teraz szukasz sobie offsety, będą to twoje ścieżki w pamięci po których musisz przejść aby dobrać się np do modelu przeciwnika w celu wykanania aimbota. Tak jak wspomniał też @derino1337 Naucz się porządnie C++ przynajmniej abyś był na tym poziomie średniozaawansowany, Musisz też wiedzieć jak wygląda i działa pamięć komputera aby swobodnie się po tej pamięci poruszać, assembly.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...