Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft nie reaguje na komendę

ketemi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Minecraft 1.16.4, początkujący.Mam utworzone parę światów, z kodami. Na jednym z nich wypróbowałem komendę /defaultgamemode spectator i szybowałem nad tym światem by poznać okolicę, potem zastosowałem komendę /defaultgamemode survival i znalazłem się w poprzednim trybie przetrwania - normalnym. W innym swoim świecie chciałem przeprowadzić taką samą operację, po wpisaniu /defaultgamemode survival ukazał się komunikat że obecny tryb to przetrwanie ale brak paska ekwipunku na ekranie i dalej jest tryb widza, nic nie da się zrobić oprócz działania klawiszami LShift i Spacja. Na załączonym zrzucie ekranu czy to jest twarz widza (w obwódce)?

1.png

Opublikowano

Odpowiadam sam sobie, nie wiedziałem jak wyjść z trybu widza i zacząłem próbować na wszelkie dostępne sposoby, sprawdzałem różne skróty w kombinacji z klawiszem F3 i pomogło - F3+p spowodowało przełączenie z trybu widza na tryb przetrwania na poziomie normalnym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...