Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6.3][x300] BloodMu.org - reset serwera!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja tez 4 prania w2 w1+L+16 +exc +4+L+12  wszystko spalone. Admina niewidac nic nierobi a powinien na tych testach cos robic ja odpuszczam niema sensu bb.

Edytowane przez Koniq
Opublikowano

Czyli dalej to samo bez zmian. Administracja brak chęci poprawy błędów które występują.

Opublikowano

Jestem codziennie w grze, kilka osób ma też mój tel - gdyby coś pilnie się działo.

Jedni chcą trudny serwer inny łatwy. Ten na moje jest średni.

Pralka ma zwiększony rate od wczoraj do 75%, 15jog za RR, doszły spoty do Stadium.

Jesli chcesz w 3 dni miec 100r i chodzić w maxach to nie tu!

Pozdrawiam

Opublikowano

Szkoda ze tak pozno zrobiles pralke   7 pran na w2 spalonych odstraszylo mnie na dobre     ale ja gralem i tak dla zabawy bo dla mnie exp za wysoki ale czaami warto pograc na takim potestowac buildy zycze powodzenia

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Zapraszam do gry. Serwer stoi już około 1 rok. Nie jest to nowy start serwera jak napisane w publikacji. Polecam tym którzy mają mało czasu na grę a chcą pograć, pobawić się. Można zrobić FO itemy, seta - drop nowych kamyków w SwampPeace. 😎

Opublikowano (edytowane)

Hej,
Serwer jest online od okolo 2 lat(chyba najdluze obecnie w Polsce xD)
Jest to specyficzny server, bo pracuje na Linuxie. Server projektu OpenMu(wolna implementacja server Mu w .NET).

MUnique OpenMU Project
Pytania/zgloszenia bledów mozna zglaszac na discord OpenMu.

Milej gry.

Edytowane przez bloodmu
Opublikowano

Box of kundun+4 do poprawy dropi sam zen tak samo z syrenek zlotych dropi zen albo zwykle itemki zamiast boxa na tarkanie to samo z gold wozkow zen/itemki zwykle zamiast boxa

Box+5 zen i jeden item exc

Opublikowano

Drop chaosow jak jest ustaewiony ? bo w devias od ciula leci blessow souli w tarkan creationow life od ciula a na innych mapach praktycznie nic nie leci gdzie mi polecial 1 chaos ale szczerze mowiac nie wiem gdzie;/ czy po prostu jest tak maly drop chaosa ustawiony ?

Opublikowano (edytowane)

Chaosy lecą na najniższych mapach Lorencia Noria Elveland.

BloodMu is free Mu server, beta testing / in development
OpenMu - https://github.com/MUnique/OpenMU.

Projekt jest cały czas w fazie budowy, ale testować grać dla zabawy cały czas można .

Edytowane przez jkok23
Opublikowano
16 godzin temu, jkok23 napisał:

Chaosy lecą na najniższych mapach Lorencia Noria Elveland.

BloodMu is free Mu server, beta testing / in development
OpenMu - https://github.com/MUnique/OpenMU.

Projekt jest cały czas w fazie budowy, ale testować grać dla zabawy cały czas można .

Dropie w elbland i blesow souli dropi od ciula a chaosow brak

Opublikowano

dobra tez mi troche polecialo w lorence bo w elbe 3 nic wogole to jest bug  jakis ze sm jak bije z evil spirit to po jakims czasie bicia na helper nie trafia wogole mobow tak samo relog nie pomaga zeby zaczal bic trzeba sie bawic i robic relog az zalapie

Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, Talmud napisał:

dobra tez mi troche polecialo w lorence bo w elbe 3 nic wogole to jest bug  jakis ze sm jak bije z evil spirit to po jakims czasie bicia na helper nie trafia wogole mobow tak samo relog nie pomaga zeby zaczal bic trzeba sie bawic i robic relog az zalapie

Tak, jest anty hack plugin. Blokuje gdy postac bije za szybko. Wylaczylem!

Edytowane przez bloodmu