Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem polega na tym, że po powrocie do miasta bot niby wyswietla na srodku komunikat "start loop" ale caly czas postac stoi w miejscu... W srodku folderu z botem - obok plików z ustawieniami postaci - znalazlem plik "loop.txt" jego zawartosc mnie zaniepokoiła, bo jak dla mnie to tam idiotyzmy byly xD, wiec poprosze moze Was o napisaniu tutaj zawartosci tego pliku, albo upnie do download'u, ale to chyba nie konieczne.... a wiec poprosze o pomoc

prze okazji przywitam sie ze wszystkimi, juz tu kiedys byłem dosc aktywny, ale tak dawno temu ze zapomnialem hasla i logina do konta ^^:D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie tego potrzebuje... mam na myśli tylko plik "loop" ktory odpowiada za chodzenie po hotan... cala reszte mam.... macie jakis sposob moze inny na to zeby bot zaczął chodzic po miescie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie tego potrzebuje... mam na myśli tylko plik "loop" ktory odpowiada za chodzenie po hotan... cala reszte mam.... macie jakis sposob moze inny na to zeby bot zaczął chodzic po miescie?

O ile wiem na zszc nie chodzi o ogolnie zeby chodził musisz ściągnąć http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en to :)