Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Posiadam bardzo złą grafikę w Assassin's Creed Unity

Mruczynsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jestem tutaj nowy, nie wiem  czy wybrałem właściwy dział? Chyba nie, więc proszę o wyrozumiałość. W każdym razie chciałbym wszystkich na początek gorąco pozdrowić w tych niezbyt zdrowych czasach oraz ... poprosić o wsparcie czy może raczej pomoc.

Jestem posiadaczem laptopa marki Dell G5 5590 

Procesor: Inter Core i7-8750H

Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti

Pamieć RAM 25 GB

Windows 10 64-bit

I kiedy próbuję uruchomić grę Assassin's Creed Unity, pojawia się coś takiego jak poniżej. Ciężko to nazwać, wygląda tak jak gdyby gra uruchamiała się w jakieś potwornie niskiej rozdzielczości. Nie da się nic przeczytać, nie da się też tradycyjnie  wejść do menu gry ani wyjść do pulpitu. Za każdym razem trzeba uruchomić menadżera zadań. Z innymi grami tej serii np z z Origin nie ma najmniejszego problemu. Nic się też złego nie dzieje w przypadku innych gier.

Bardzo proszę o informacje co tak naprawdę się dzieje i co z tym można zrobić? Oczywiście o jakiekolwiek grze nie ma mowy.

Mruczynsky.

20201029_180425.jpg

20201029_180450.jpg

20201029_180514.jpg

20201029_180336.jpg

• pannikodem zmienił(a) tytuł na Posiadam bardzo złą grafikę w Assassin's Creed Unity
Opublikowano

Wprawdzie nie otrzymałem pomocy ale temat do zamknięcia. Rozwiązanie przyszło dosyć niespodziewanie i jest dosyć... ciekawe.  Otóż grę otworzyłem poprzez aplikację GeForce Experience i wszystko gra.

• 2 lata później...