Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje skryptu na schowek - 1.15.2

Elitoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Podałby ktoś skrypt na schowek w gui na wersje 1.15.2? Zależy mi na tym żeby ilość maksymalną koxów, refów i pereł można byłoby samemu konfigurować.
(Znalazłem dużo skryptów na schowek, ale nie działają one na 1.15.2)
Z góry dzięki

Opublikowano

może wklej błędy jakie występują że te skrypty na 1.15.2 nie działają?
Może nie masz dodatków skrypta zainstalowanych?

Jak żelazo kuje żelazo, tak brat wykuwa brata.  ~SENSEI WU

Opublikowano

Dodatków skrypta czyli? Pobierałem różne skrypty z youtube albo z tego forum. Jak wpisywałem /schowek to pokazywalo mi że istnieje taka komenda, ale jednak po wpisaniu jej nic nie wyskakiwało ani nic się nie działo.
Próbowałem m.in. ten skrypt: https://www.mpcforum.pl/topic/1617969-skrypt-e-deposit-najlepszy-limit-koxow-perel-refili-w-ekwipunku-w-skrypcie/
Też jeszcze widziałem, jak ktoś pisał że dzięki temu pluginowi: https://www.spigotmc.org/resources/minepacks-backpack-plugin-mc-1-7-1-16.19286/ da się jakoś zrobić schowek, ale nie mam pojęcia jak.

Opublikowano

Dodaj ten plugin, który podałeś wyżej i ustaw alias schowek dla komendy otwierającej plecak w tym pluginie.

Opublikowano
Dnia 29.10.2020 o 21:27, Elitoss napisał:

Czyli jak to zrobić?

Bo zbytnio nie rozumiem.

Z tego co pamiętam to w Minepacks nie dało się ustawiac Allias, ale za to możesz zrobić skrypt który by pozwolił na otwieranie bp za pomocą komendy /schowek. Jeśli chcesz moge ci taki skrypt zrobić

• Biter. zmienił(a) tytuł na Skrypt 1.15.2 na schowek
Opublikowano
Dnia 12.11.2020 o 23:37, Elitoss napisał:

@DanoneQ1337jakbyś byłbyś tak miły 😄

command /schowek:
    trigger:
        make player execute command "backpack"

Wymagane pluginy to Script, Minepacks oraz wymagane uprawnienie do używania /bp  backpack.use oraz opcjonalnie backpack.size.x gdzie w x wstaw liczbę rzędów ile ma mieć twój schowek.  

Opublikowano
6 godzin temu, DanoneQ1337 napisał:

command /schowek:
    trigger:
        make player execute command "backpack"

Wymagane pluginy to Script, Minepacks oraz wymagane uprawnienie do używania /bp  backpack.use oraz opcjonalnie backpack.size.x gdzie w x wstaw liczbę rzędów ile ma mieć twój schowek.  

To jest najgorszy sposób dodawania aliasów do komend... O wiele prościej i lepiej dodać alias w pliku plugin.yml.

• AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Poszukuje skryptu na schowek - 1.15.2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...