Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ANIME kto jeszcze żyje

chaterchater

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nigdy nie oglądałem anime a koledzy mówią mi żebym spróbował, więc może macie jakieś godne polecenia anime na początek?

Chciałbym zobaczyć czy mnie to wkręci

Pomogłem Ci w jakiś sposób?

Możesz dać repke🤗

Opublikowano
6 godzin temu, L0kal. napisał:

Nigdy nie oglądałem anime a koledzy mówią mi żebym spróbował, więc może macie jakieś godne polecenia anime na początek?

nie wiem mordo może sword art online albo boku no hero akademia

52126142219396245817.jpeg

• 5 tygodni później...
Opublikowano
Dnia 23.11.2020 o 10:29, L0kal. napisał:

Zależy od oczekiwań - bardziej psychologiczne czy bardziej jakieś bicie się na miecze i/lub kolorowe zaklęcia, czy coś do odprężenia czy coś zastanawiającego, czy coś do połknięcia w noc/dzień/tydzień czy może dłuższa seria (chociaż takich >aż tak< dużo nie ma). Animacja animacji nie równa, tak jak serial serialowi, film filmowi i książka książce nie równa. Na podstawie jednej książki, serialu czy filmu trudno byłoby decydować o tym, czy warto iść dalej - to samo z anime. Są gorsze i lepsze produkcje, choć oczywiście takie określenia są subiektywne. Niektórym "słabe tytuły" będą się bardzo podobać, innym nie, niektórym "arcydzieła" będą wydawać się nudne i bez polotu, inni będą rewatchować je 5 razy w ciągu dekady. Sam mam serie, do których czasem wracam (chociaż nie ma się już tyle czasu co kiedyś :P) i ciągle - no może nie w takim samym stopniu, jak za pierwszym razem - sprawiają mi frajdę.   

Jak podasz jakieś kryteria to dopiero wtedy można coś myśleć. Co prawda mamy przypięty temat, ale kto by się tym przejmował dzisiaj xD Może Ariness wstanie zza grobu i niewidzialnego warna da! 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Oczywiście, raz na pół roku przypomnę sobie o tym forum, z sentymentu i zaglądam xD

Dnia 23.11.2020 o 10:29, L0kal. napisał:

full metal alchemist brotherhood, death note

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...