Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combo i kolejkowanie skilli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 
Potrzebuje pomocy w pewnym temacie!

Mam program który klika parę klawiszy na raz i używam go do comba, problem jaki napotkałem to chciałbym dajmy przykład w lolu by combo zaczynało się od ( E ) chodzi o Katarinę, rozwijając gdy nie mam wystarczającego zasięgu by doskoczyć, Kata rzuca ( W ) po lekkim przyspieszeniu które otrzymuje właśnie z ( W ) dystans się zmniejsza co najczęściej pozwala na rzucenie ( E ) co automatycznie jezeli nie zabije nie pozwala mi ponownie doskoczyć bo nie dostaje resetów, oraz jak by nie patrzeć tracę obrażenia z ( W ) sztylet zostaje w tyle nie mam jak go podnieść, a po podniesieniu prócz obrażeń mogę ponownie doskoczyć, bo czas odnowienia następnego ( E ) zostaje skrócony o jak się nie mylę 80%.
Czy da się przerobić to na zasadzie czujnika że po kliknięciu ( E ) reszta klawiszy kliknie się pod warunkiem że umiejętność zostanie użyta, a nie z powodu samego kliknięcia ( E ). Dajmy przykład w momencie braku zasięgu z powodu zbyt dużego dystansu reszta umiejętności nie zostanie użyta dopóki umiejętność ( E ) się nie aktywuje czyli w skrócie dopóki Katarina nie doskoczy do celu  combo nie będzie kontynuowane.
PS. Jakiś program ktoś poleca do aktywacji klawisza klawiszem? Kliknę P to automatycznie kliknie wraz z nim lub po kolejna literę?

Z góry dziękuję i POZDRO! 

Opublikowano
44 minuty temu, katrifer napisał:

kliknie się pod warunkiem że umiejętność zostanie użyta, a nie z powodu samego kliknięcia

46 minut temu, katrifer napisał:

Kliknę P to automatycznie kliknie wraz z nim lub po kolejna literę?

To co w końcu, to pierwsze z warunkiem rzucenia się skilla podchodzi pod czitowanie 😛

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...