Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Internetem po włączeniu klienta

Fari_Go

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż zacząłem grać od jakiegoś tygodnia na prywatnym serwerze SamiaMT2. Wszystko było świetnie, czasami leciałem nawet na 3 konta, w tle serial/muzyka itd. Do dnia dzisiejszego, po odpaleniu klienta gry i zalogowaniu się - z dużymi trudnościami, udaje mi się wejść do gry na nie więcej niż minutę i mnie wywala, gdy próbuję po raz kolejny loguje się lecz nawet mi się nie pokazuje mój body i znów wywala i tak w kółko, z rana było nieco lepiej jednak też ogromne lagi i wywalanie z tym że może co 5-10 minut, aktualnie nie da się spokojnie zagrać. Dodam że gdy przeglądam Internet, oglądam serial czy słucham muzyki takowego problemu nie ma. Zrzuciłem sobie klienta z pełnego ekranu do okna i obserwowałem co się dzieje i tak jak już wspomniałem idealnie po zalogowaniu się do gry, Internet się rozłącza, po czym łączy na kilka sekund i tak w kółko. Kilka miesięcy temu miałem podobny problem ale straciłem chęć do gier i wolałem robić coś innego. Czy może wie ktoś w czym tkwi problem. Do komputera muszę mieć podpięty "TP-LINK 150Mbs High Gain Wireless USB Adapter" inaczej jestem bez Internetu, na górnym piętrze w chacie jest router jeżeli to cokolwiek zmienia czy znaczy. Z góry dziękuje.

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...