Skocz do zawartości

Problem z Internetem po włączeniu klienta


Polecane posty

Witam, otóż zacząłem grać od jakiegoś tygodnia na prywatnym serwerze SamiaMT2. Wszystko było świetnie, czasami leciałem nawet na 3 konta, w tle serial/muzyka itd. Do dnia dzisiejszego, po odpaleniu klienta gry i zalogowaniu się - z dużymi trudnościami, udaje mi się wejść do gry na nie więcej niż minutę i mnie wywala, gdy próbuję po raz kolejny loguje się lecz nawet mi się nie pokazuje mój body i znów wywala i tak w kółko, z rana było nieco lepiej jednak też ogromne lagi i wywalanie z tym że może co 5-10 minut, aktualnie nie da się spokojnie zagrać. Dodam że gdy przeglądam Internet, oglądam serial czy słucham muzyki takowego problemu nie ma. Zrzuciłem sobie klienta z pełnego ekranu do okna i obserwowałem co się dzieje i tak jak już wspomniałem idealnie po zalogowaniu się do gry, Internet się rozłącza, po czym łączy na kilka sekund i tak w kółko. Kilka miesięcy temu miałem podobny problem ale straciłem chęć do gier i wolałem robić coś innego. Czy może wie ktoś w czym tkwi problem. Do komputera muszę mieć podpięty "TP-LINK 150Mbs High Gain Wireless USB Adapter" inaczej jestem bez Internetu, na górnym piętrze w chacie jest router jeżeli to cokolwiek zmienia czy znaczy. Z góry dziękuje.

 
 
post-1403164-0-73516200-1494665974.png

 

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
Okienko zamknie się za 5 sekund...