Skocz do zawartości

Błąd we wgraniu własnej mapy z modami


Polecane posty

Witam. Chciałem założyć serwer na platformie Enderchest. Zamierzałem stworzyć go z modami. 

Po zainstalowaniu go i Forge'a udało mi się wejść na serwer. Potem, z sukcesem dołączyłem do niego przy następujących modach;

*Securitycraft

*Currency Mod

*Immersive Vehicles

*Flans mod

*World Edit

*Custom NPC

*Da Vinci Vessels.

 

Niestety, problem pojawił się po próbie wgrania mapy. Wtedy proces startu serwera jest przerwany.

 

Ostatnia wiadomość, jaka pojawia się w konsoli, jest chyba związana z dźwiękami z Flans Mod. 

"(..

flansmod:judgereload

flansmod:l96shoot

flansmod:raiderreload

flansmod:lugerreload

flansmod:creeperexplode

flansmod:m3a1reload

flansmod:praxisreload

flansmod:uspshoot

flansmod:m4carbineshoot

flansmod:chirp

flansmod:r870shoot

flansmod:88mmgun

flansmod:m1carbineshoot

flansmod:mp44reload

flansmod:20mmplane

flansmod:tt33shoot

flansmod:winchestermodel70reload

flansmod:tank2shoot

flansmod:coltpythonreload

flansmod:75mmgun

flansmod:webleyreload

flansmod:webleyshoot

...)"

Głowię się, jak to rozwiązać ale nic nie przychodzi mi do głowy. 

Pozdrawiam.

 

[rozwiązane]

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Mapa musi być wygenerowana z modami, które są na serwerze.

 

Ale odradzam tworzenia serwera na enderchest, tam nie tworzy się zwykłego serwera, a co dopiero na modach.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
Okienko zamknie się za 5 sekund...