Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Easy/Medium] Yitian2.pl

Nykse

Rekomendowane odpowiedzi

• Nykse zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][Easy/Medium] Yitian2.pl
Opublikowano

No widzę że już goscia do reszty popierdoliło z nazwami, prezke przejrzałem i chyba tylko w eq startowym przypomina ytiana, a na serwie oprócz ulepszania nic nie ma, bo jeszcze żeby to wyglądało jak stary ytianek a to jakiś gotowiec z 2012r. Nie polecam zresztą wszystko co sie tu reklamuje to w chwile pada prócz gromo

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Tak jak poprzednicy, z prezentacji to tylko nazwa i EQ startowe ma coś wspólnego z Yitianem ;c

A szkoda bo gdyby powstał taki serwer na identycznych plikach bez zmian to bym zagościł.

apBVFJp.png

Opublikowano
17 minut temu, ChanellMaciek33 napisał:

Tak jak poprzednicy, z prezentacji to tylko nazwa i EQ startowe ma coś wspólnego z Yitianem ;c

A szkoda bo gdyby powstał taki serwer na identycznych plikach bez zmian to bym zagościł.

nie wiem czy pamiętasz ale na ytianie były bronie w ISie za 150zł+ z takimi wartościami jakbyś wysłał nudesy i to swojej siostry, taki był ytian, a teraz przełóż to na 2k20

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano
Dnia 14.10.2020 o 18:59, Silver™ napisał:

nie wiem czy pamiętasz ale na ytianie były bronie w ISie za 150zł+ z takimi wartościami jakbyś wysłał nudesy i to swojej siostry, taki był ytian, a teraz przełóż to na 2k20

Ja to pamiętam 😉 i to był klimat że byli ludzie co w to inwestowali 😜 No w sumie masz rację, w 2k20 nikt by na to nie poszedł. Aczkolwiek ja bym na starym Yitianie 1:1 pograł 😜

apBVFJp.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 14.10.2020 o 17:59, Silver™ napisał:

chyba ze u Freeza mozna bylo kupic na boku za kaske 😄 , dobry Yitian byl, ludzie nie znaja i probuja kopiowac 😄 ! PIONA !

Opublikowano

Na prawdziwym yitian2 można było eq navi kupić - i nikt nie miał z tym problemu. Dlaczego? Bo to początki metina były, każdy się cieszył, że fms 9 ma, bo mało kto miał to na plu w tamtych czasach. Ten kto zdobył eq is w grze to już wgl Bóg gry. Teraz wgl jakiś wysyp oldscholów jest, co chwile na fb reklama o nowym powrocie to przeszlości, ale przeszłość to już historia, każdy praktycznie tą grę już ogarnia.. Albo teksty o idealnym serwerze, w 100% dopracowanym, a tuż po starcie pełno błędów.. Ale twórcy rework'a Yitian2 mają łeb na karku. Dlaczego? Każdy inny serwer byłby hejtowany, za bronie,hwangi w is ale na prawdziwym Yitian2 to BYŁO - a to REWORK! Jeszcze tłumacząc, że kosztują tylko 30zł, a nie 120zł - ukłony dla Was za ten gest!

Nie ma znaczenia, że medali nie da się czytać, ważne, że is jest dopracowany. Kto wie, ten wie ile Yitian2 prawdziwy zarabiał, a tworzenia tych reworków jest typowo nastawione pod hajs - i nikt się tego nie czepia bo tak było kiedyś .Mimo wszystko gratuluję znalezienia niszy metinowej.

Żeby nie było, wbiłem na serwer, wbiłem lvl 70 i wyszedłem - to już nigdy nie będzie takie samo i trzeba się z tym pogodzić. 

Swoją drogą, wszystko upada - spójrzcie na mpcforum, trzeba było sporo przewijac w dół strony aby zobaczyć zalogowanych użytkowników, a teraz? 😉

Opublikowano
Dnia 5.11.2020 o 19:40, Wachuql napisał:

Dużo ludzi ? Czy wgl ktoś gra?

Gra dość sporo graczy. Śmiało można polecić! :)

image.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
13 godzin temu, xsite napisał:

A coś konkretniej?

Ale co konkretnie chcesz wiedzieć?

image.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...