Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fpsy blokują się na 60 podczas bezruchu, gdy ruszę myszką fpsy wracają na 300, i tak w kółko.

SpesiB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam o to taki problem, że pobrałem driver booster, poinstalował mi sterowniki. Potem wchodzę w csa, to miałem laga i musiałem zresetować kompa. Gdy włączył się od nowa kumputer, odpaliłem csa, i od tego momentu tak się dzieje, że gdy nie ruszam w lobby myszką, to mam stałe 60fpsów, które nie skacze, a gdy przeciągne myszkę gdzieś fpsy tak jakby łądują się do 300, i jak konczy się mój ruch myszką, to one spadają znowu do 60fpsów, nie mam pojęcia co się stało.

Karta graficzna radeon rx 580, procesor ryzen 5 2600x. 8 giga ramu. windows 10. POMOCY

Opublikowano

Dlaczego instalujesz sterowniki za pomoca takich programów, zamiast wejść na stronę producenta i pobrać?

Zabawy jest tylko nieco więcej, ale przynajmniej masz aktualne sterowniki i pewne... Co do ograniczenia, to sprawdź czy nie przestawiłeś czegoś w panelu AMD.

Opublikowano

Nie pomogłeś, ale chociaż mnie nakierowałeś, abym sprawdził jeszcze raz ustawienia radeon, okazało się, ze domyslnie miałem ustawione radeon chill, że fpsy mi zmniejszało, aby zaoszczędzić energię!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...