Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia Bot NG TARGET

fazik352

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gram na pewnym OTSIE na którym wprowadzili system anty botowy w nastepujacy sposob. Wstawili na lepszych respach mooby które stoją w miejscu i biją za 1 hp, a nie da się ich zabić. I własnie w tych miejscach bot szaleje ponieważ nie może ich zabić, a ciagle ich zaznacza. Jest szansa, żeby w TIBIA bot ng zrobić tak, by w danym miejscu bot nie zaznaczał mooboww??

Opublikowano

respią się zawsze w tych samych lokacjach? jeżeli tak to musisz uwarunkować  target position (X, Y)  jeżeli nie respią się w danym miejscu to trop po pozycji targetu mija sie z celem. 

masz skrypt na targeting czy jedziesz na tym zwykłym?  daj screena jak to w grze wygląda to może coś wymyśle.  

jak masz skrypt na targeting to wrzuć mi go.

Chętnie przyjmę jakies zlecenia OTS (Cena: Do Uzgodnienia)

- Lua, - C++,- Baza Danych

- Konfiguracja VPS/Servera Dedykowanego pod OTS (Linux)

Expie smurfy 30 lvl'e na LoL'u  - zainteresowany? pisz PW.

Opublikowano

Tak w tych samych. Lece na tym zwykłym. Screena mogę wrzucić jutro jak bede w domu

Dnia 7.10.2020 o 21:28, Derenea napisał:

respią się zawsze w tych samych lokacjach? jeżeli tak to musisz uwarunkować  target position (X, Y)  jeżeli nie respią się w danym miejscu to trop po pozycji targetu mija sie z celem. 

masz skrypt na targeting czy jedziesz na tym zwykłym?  daj screena jak to w grze wygląda to może coś wymyśle.  

jak masz skrypt na targeting to wrzuć mi go.

Tak w tych samych. Lece na tym zwykłym. Screena mogę wrzucić jutro jak bede w domu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...