Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę twoim wspólnikiem lub sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego?

Spora część osób zada sobie te pytanie na początek. Dlaczego ktoś bezinteresownie chce zostać wspólnikiem lub sponsorem, zwłaszcza sponsorem. Już odpowiadam.

Po pierwsze nie bezinteresownie - mój interes to też twój interes - czyli wypromowanie dobrego serwera.

Po drugie "wspólnikiem lub sponsorem" - to znaczy, że chętnie wezmę udział w jakimś projekcie czynnie (czasem bardziej, a czasem mniej - ale o tym później). Natomiast gdy ktoś nie będzie chciał mnie (nas) w swojej ekipie, bo np. ma już zgraną itd. to nikt nie będzie zły.

Co oferuję?

Pytanie banalne, co można oferować jako sponsor - no wiadomo, że maszynę i dostęp do niej (czy pełny czy ograniczony to już kwestia dogadania). Dodatkowo dysponuję dość niedawno zakupioną stroną internetową wraz ze sklepem itd. Możliwością obsługi płatności. Nawet częściowo skonfigurowanymi plikami. Co więcej nawet mam(y) dobrą koncepcję serwerową, więc nawet jak ktoś chciałby zacząć od zera to jest bardzo dobra okazja!

Czego oczekuję?

Przede wszystkim zaangażowania w projekt, zaradności, kultury i obycia w społeczeństwie. Cechy dobrego Admina/Właściciela serwera. Może jest to dość subiektywna ocena i na podstawie rozmowy(rozmów) ocenię czy mogę komuś na tyle zaufać, ale taki jest warunek. Do tego wiek, ze względu na dojrzałą sytuację i propozycję, jak i samych osób które w jakiś sposób biorą w tym udział to mile widziane 18+.

W skrócie:

- posiadam maszynę/stronę www (ze sklepem)/pomysły/pliki/płatności

- oczekuję dojrzałości psychicznej zwłaszcza, ale 18+ mile widziane

Jeżeli jesteś zainteresowany współpracą lub sponsoringiem to odezwij się:

DC: milten22pl#5714

• Biter. zmienił(a) tytuł na Zostanę twoim wspólnikiem lub sponsorem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...