Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zamienić wersję Windows 10 na Java

Abibas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jakiś czas temu kupiłem MC na windows 10. Było fajnie ale z kolegami nie pogram na naszym serwerze. Wiem że jest np. TLauncher ale czy jeśli posiadam oryginalną kopie windows 10 edition to mogę za free odebrać java edition? Albo polecicie jakąś stronkę z tanim MC?

Z góry dziękuje wszystkim za pomoc ;D

Opublikowano

Nie możesz odebrać za darmo, kupić najlepiej na oryginalnej stronie.
Są launchery Tlauncher, Crystal launcher i kilka innych - możesz na nich normalnie grać na większości serwerów, tylko skinów nie masz

Chcesz coś?
 Pisz pv lub na Discordzie!

Pomagam z Minecraftem
oraz Discordem
 JEŚLI POMOGŁEM KLIKNIJ SERDUSZKO OBOK MOJEGO POSTU ❤️

Opublikowano

tak jak napisał @KrzysztofekRrr najlepiej kupić Minecraft Premium na orginalnej stronie, a nie wydawać kase na jakiś minecraft premium za 40 zł, który będzie współdzielony, albo wogóle go nie otrzymasz.

Pozdrawiam 🙂

Jak żelazo kuje żelazo, tak brat wykuwa brata.  ~SENSEI WU

Opublikowano

7 godzin temu, skywarn napisał:

tak jak napisał @KrzysztofekRrr najlepiej kupić Minecraft Premium na orginalnej stronie, a nie wydawać kase na jakiś minecraft premium za 40 zł, który będzie współdzielony, albo wogóle go nie otrzymasz.

Pozdrawiam 🙂

Dzięki wielkie. Tak poza tym. Mogę założyć swojego serwa na TLauncher :D?

Opublikowano

serwera nie da się założyć na launcherze minecraft, możesz to zrobić na hostingu serwerów lub serwerze dedykowanym np na Titanaxe.com albo na własnym komputerze - są poradniki na yt

Chcesz coś?
 Pisz pv lub na Discordzie!

Pomagam z Minecraftem
oraz Discordem
 JEŚLI POMOGŁEM KLIKNIJ SERDUSZKO OBOK MOJEGO POSTU ❤️

• AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Jak zamienić wersję Windows 10 na Java
Opublikowano

Serwery dla znajomych najlepiej stawiać na darmowym server.pro. O titanaxie nawet nie myśl. Cracki mc (np. crystal launcher czy tlauncher) nie są legalne, oczywiście nie wbije ci fbi na chatę, ale lepiej nie piracić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...