Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany BOT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję bota do OTS'a pod Tibię 7.6 ma on custom'owego clienta gry i nie da się zalogować bez niego wiec zwykla tibia i ip changer odpada.. chyba ze potrafisz to jakoś obejść.

Potrzebny chociaż Healing lub/i tareting sd w zaznaczony cel.

Klient gry wydaje się dość dobrze zabezpieczony ponieważ te najbardziej popularne boty po prostu nie czytają klienta gry jako Tibię więc trzeba kombinować albo z przerobieniem klienta albo próbować jakoś injectować dlle przez programy pomocnicze jak process hacker czy podobne ja nie dawno w to nie bawiłem więc postanowiłem zasięgnąć pomocy tu może ktoś z Was się ogarnia przechodzenie przez zabezpieczenia kombinowanie na różne sposoby zapraszam do zabawy kto ma tylko chwilę wolnego czasu.

Jeśli ogarniesz coś extra dobry healing i targeting w 1 bocie co by było bajką na pewno się dogadamy w kwestii wynagrodzenia za poświęcony czas, ja rozumiem ze dla niektórych jest to 10min klikania i już coś zaskoczy ale ja cenię takie umiejętności i wiedzę i chętnie za to zapłacę.

Zapraszam do pobierania otsa przypominam Tibia 7.6

http://zagansquare.pl

Oczywiście z pozytywnymi wynikami zapraszam na priv.

Pozdrawiam!

• 1 rok później...