Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedawanie konta steam pod cs:go

Oliwier4563

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na wstępie nie wiem czy wybrałem dobry dział nie wiem gdzie mogę się o to spytać ale teraz o co chodzi.

Pomyślałem o sprzedawaniu kont Steam po niskich cenach na razie wiem ze mogę sprzedawać konta Steam zwykłe a ja chce je przygotowywać pod czitowanie w cs:go, i czy ktoś będzie się mógł przypier****ć o to że sprzedaje takie konta (np. Valve xD) i czy nie będę miał problemów potem? Dokładnie konta będą bez Steam Guard na losowo wygenerowanym mailu z hasłem i loginem losowo wygenerowanym, ja będę tylko w cs:go bustował do 2 stopnia i wystawiał. (myśle o własnej stronce)

Z Góry Dziękuje i Pozdrawiam 😄

Opublikowano

Rejestrując konto w serwisie Steam akceptujesz postanowienia licencyjne, w których jest jasno napisane że handel kontami steam jest zabroniony. Możesz dostać blokadę na to konto i nic więcej (Nigdy nie słyszałem żeby ktoś takową blokadę dostał). 

Untitled-1.png

Opublikowano
12 minut temu, Cheatourxd napisał:

Rejestrując konto w serwisie Steam akceptujesz postanowienia licencyjne, w których jest jasno napisane że handel kontami steam jest zabroniony. Możesz dostać blokadę na to konto i nic więcej (Nigdy nie słyszałem żeby ktoś takową blokadę dostał). 

Ok Bardzo dziękuje 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...