Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje pomocy z instalacją Java

KamilKeel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem najnowszą jave oraz optifine. patrząc na plik optifine nie wyświetla się ikonka javy. Na dodatek kiedy dałem opcje "otwórz za pomocą..." na liście nie wyświetliła się java. dając w tej opcji "wyszukaj na tym komputerze" również nie wyświetla się java wszystkie screeny są wysłane. NIE DA SIĘ ZROBIĆ SCREENA WSZYSTKIEGO

eee.PNG

Przechwytywanie.PNG

• AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Potrzebuje pomocy z instalacją Java
Opublikowano

mam jave jest w liście programów aplikacji itp. ale nie mogę jej użyć do zainstalowania np. opotifine, forge. A kożystam z oryginalnego lunchera. Również mój komputer był w serwisie gdzie kazałem im zainstalować jave ale i tak czy siak nie działa

Opublikowano

Możesz spróbować zainstalować ponownie, lub ustawić manualnie żeby pliki .jar otwierała aplikacja javaw.exe (prawdopodobnie gdzieś w Program Files) 

//Jeśli Java jest rzeczywiście zainstalowana w cmd wpisz java -version i powinn aci wyskoczyć wersja Javy

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...