Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S15][x5-30] Land of Chaos [Opened]

MULOC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@wredotaale z Ciebie wredota. Fakt, dawno nie zaglądałeś. Ma być ciężko, i będzie ciężko, co oczywiście solo sprawdzić jeszcze trudniej - bez handlu, wymiany i przy korzystaniu z shopów u NPC, a bynajmniej tym podejściem, nigdy nie pójdziesz dalej niż Tarkan 2.

Z tego co dobrze pamiętam to niejednokrotnie admini przypominali się w/s pomocy jeżeli chodzi o itemy, a niektórzy z tej pomocy korzystali.

Fakt, BETA jak BETA, imho startujemy bez żadnego zaplecza czy community, ale wiara przyjacielu 😀

Land Of Chaos - MUOnline - Season 15 - https://arena.mu-loc.com

image.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
Dnia 4.10.2020 o 20:51, wredota napisał:

Zaglądnąłem kilka razy na przestrzeni chyba 2 tygodni, jeżeli ktokolwiek był poza mną to widzę, że spoty dalej to jeden wielki burdel.

Nie rozumiem sensu tego zdania XD, śmiechłem XD.

@wredota - serio, chyba dawno nie byłeś online😅. Mam nadzieję, że będzie lepiej niż mówisz. W sumie czytając to, co napisałeś nie dziwię się, że oceniasz nas tak, a nie inaczej. Z tego co widzę to raczej nie zagłębiłeś się w liczne eventy dostępne dla każdego, w których każdy ma możliwość zdobycia fajnych itemków (pełna drop lista dostępna na naszym serwerowym forum). Co prawda nikt Cię nie zmusza do chodzenia na eventy, ale jeśli na nie nie chodzisz - nie masz itemków. Nikt Cię nie obwinia, że nie umiesz w MU klikać i itemków zdobywać 🤭🤭.

Update jest parę razy dziennie - fakt, nic nie zmieniamy od tygodni 🙂

Nie wiem, jak mam to zaznaczyć, że to serwer hard - przeżyjesz początkowe levele, dojdziesz do master levela - będziesz bogiem. 

Spociki jak już zauważyłeś, no raczej nie są słupkowe. Sorry, ten serwer tak nie działa..  i nie będzie działać w ten sposób nigdy. Na serwerze są hotspoty z większą ilością mobków, są także regularne spoty, jak i zagęszczone respawny mobów - jak już wspomniałem jest to serwer hard, nawet pod TAB nie masz podglądu na spoty. Jest to celowy zabieg. Informacje o spotach, poszukiwanie takich spotów, walki to kwintesencja tej gry. Nie wiem czy zauważyłeś, że na większości serwerów wszystko masz podane na tacy. U nas tego nie ma, chcesz easy serwer? Nie moja wina, że większość 'hardów' tak wygląda. Ale nie ten.

TO JEST WCIĄŻ BETA. Parę rzeczy jeszcze się zmieni. Fixy będą również wchodzić na bieżąco 🙂

Pozdrawiam serdecznie,

@d4rkside

Edytowane przez d4rkside
Opublikowano (edytowane)

Z czystej ciekawości jak wygladają donate/VIP - interesuje  mnie ile mozna %xp wyciagnac i czy są itemy? Bo te dwie rzeczy zazwyczaj sprawiaja że takie serwery padaja.

Generalnie ustawienia bardzo fajne. Pewnie zawitam na start.

EDIT: mam także problem z klientem po próbie uruchomienia nic się nie dzieje

Edytowane przez Szakal516
Opublikowano

A ja z czystym sumieniem polecam server po mimo ze to LoC i nie jest to mój projekt to znam administrację i wiem ze jest naprawdę w dobrych rękach. Administracja z wieloletnim stażem i wielkimi umiejętnościami.  Naprawdę polecam i zachęcam wszystkich miłośników MU na fajna zabawe. Sam moze zawitam jesli tylko czas pozwoli 😉 tym razem jako gracz na niegdyś moim serwerze;p paradoks nie sądzicie hehe od admina po najzwyklejszego gracza 😉

Opublikowano
23 godziny temu, d4rkside napisał:

@Szakal516 zainstaluj:

https://www.computerbase.de/downloads/systemtools/all-in-one-runtimes/

jeśli nie zadziała napisz na discord darky#9200, postaram się pomóc 🙂

Jeszcze nie było wipe, można testować - przynajmniej teraz 🙂

Pozdrawiam serdecznie,

@d4rkside

Zainstalowane, nie pomogło. Już kiedyś taki problem miałem i o ile dobrze pamiętam to coś się zmieniało w main>właściwości, ale za cholerę nie mogę skojarzyć co.  Jakieś pomysły?

Opublikowano
23 godziny temu, Szakal516 napisał:

Zainstalowane, nie pomogło. Już kiedyś taki problem miałem i o ile dobrze pamiętam to coś się zmieniało w main>właściwości, ale za cholerę nie mogę skojarzyć co.  Jakieś pomysły?

Skontaktuj sie na Discord: darky#9200

JOIN NOW!

image.png

http://arena.mu-loc.com/

Opublikowano

Już działa, problem rozwiązała zmiana rozdzielczości w launcherze (czemu? nie wiem). Postaram się do 16, potestować ile wlezie, na chwilę obecną pół afk - zwróciłem tylko uwagę na drop z medali... fajny jedynie czego brakuje to żeby bronie wypadały z skillem (bo bez tego to szmelc do sklepu/na pranie wingów).

Ponawiam pytanie dot. VIP / oraz profitów zwiazanych z $?

Pozdrawiam, DzieckoNeo

Opublikowano (edytowane)
Dnia 10.10.2020 o 01:02, Szakal516 napisał:

Z czystej ciekawości jak wygladają donate/VIP - interesuje  mnie ile mozna %xp wyciagnac i czy są itemy? Bo te dwie rzeczy zazwyczaj sprawiaja że takie serwery padaja.

Witam @Szakal516, postaram się odpowiedzieć na Twoje pytanie 🙂

Land of Chaos jest serwerem free2play i taki pozostanie.

Głównym założeniem i ideą powstania było to, aby sprawić, że każdy gracz za pomocą odpowiednich umiejętności; aktywnej gry, handlu, uczestniczenia w życiu serwera, kombinowania (taniej kupię drożej sprzedam - 52d❤️),  był w stanie zdobyć walutę, którą są Coiny. 

Zasady są proste - kto lepiej klika w tę grę - ten będzie miał najwięcej. Każdy z nas - podczas konfiguracji miał na celu to, żeby nagradzać aktywnych graczy - wiele z ficzerów jest zautomatyzowanych, specjalnie wytłuszczonych, w taki sposób, żeby nie można było tego nie zauważyć 🙂

Gracze, którzy stoją AFK na spocie raczej super bonusów niestety, ale nie będą otzymywać. Chcemy wymusić aktywną grę.

Na coraz większej ilości serwerów wchodzisz do gry, sprawdzasz online, i co widzisz? Milion pierdylionów ludzi, wszyscy afk. gosh.

Jeśli chodzi o xShopa:

Itemów nie ma w xShopie, nie byłoby sensu, gdyby ktoś mógł zapłacić 50USD i kupić np Conqueror wingi +15+fo. trzy razy nie. itemy nigdy - powtarzam: NIGDY się tu nie pojawią w xShopie. 

Jak w sumie pewnie wiesz, ciężko jest odpalić sobie full buffa na s15. Wiele czynników musi zostać spełnione.

Większość można wydropić/wyfarmić w grze (np. podpowiem, że w dropie jest Blessing of Light) - tak jak pisałem wcześniej - nagradzamy aktywną grę.

Z tego co wiem to najbardziej wykoszone itemsy ze sklepu dają coś w okolicach 550%, aczkolwiek tak jak mówiłem ciężko jest odpalić wszystko na raz 🙂 

Jest parę eventów w grze, które podnoszą expa dla wszystkich (np. CW event), jest przynajmniej jeden itemek, który zwiększa expa dla całego party, boosty od map i parę innych..

Edytowane przez d4rkside
Opublikowano

Witajcie!

Po fazie beta testów przyszedł czas, na który wszyscy czekaliśmy. Serwer w tym momencie jest włączony, aczkolwiek możliwość zalogowania się została zablokowana.

W tym momencie rejestracja jest otwarta, więc możecie rejestrować konta, aby nie musieć robić tego później. 

Serwer zostanie włączony, możliwość zalogowania się zostanie włączona przed startem serwera. 

Tak więc czekamy na jutrzejszy start o 16!

Pozdrawiam,

LOCTEAM

JOIN NOW!

image.png

http://arena.mu-loc.com/

Opublikowano

++REFFERAL SYSTEM!!!

You can generate a personalized link and share it with your colleagues.

When they register with your link, they link their account to yours.

BENEFITS If your person will make 600 lvl ingame you will recive free 350 Chaos Coins Where is your personal link.

BE AWARE! Players who get caught abusing this system for your own advantage will get banned!

Best regards!

LOCTEAM

image.png

image.png

Opublikowano (edytowane)

@DobrzeAdamNie. Nie masterka.

@stempl88 zapomniałeś dodać "moim zdaniem". A licznik to odzwierciedla dzięki patrzeniu na niego i czekaniu aż cyferki same się nabiją. Za magiczne 2 minutki mogę Ci tu zrobić 200 "aktywnych graczy" widmo, w losowych lokacjach albo podkręcić Ci licznik do 2k, tak żebyś poczuł się doceniony. Poprostu nie praktykujemy dziadostwa i manipulowania "cyferkami".

Wszystkich zainteresowanych zapraszamy, na Discordzie dowiecie się więcej, można wbić przez forum, albo zagadać z graczami na serwie.

Edytowane przez .Apostle

image.png

Opublikowano
5 minut temu, .Apostle napisał:

@DobrzeAdamNie. Nie masterka.

@stempl88 zapomniałeś dodać "moim zdaniem". A licznik to odzwierciedla dzięki patrzeniu na niego i czekaniu aż cyferki same się nabiją. Za magiczne 2 minutki mogę Ci tu zrobić 200 "aktywnych graczy" widmo, w losowych lokacjach albo podkręcić Ci licznik do 2k, tak żebyś poczuł się doceniony. Poprostu nie praktykujemy dziadostwa i manipulowania "cyferkami".

Wszystkich zainteresowanych zapraszamy, na Discordzie dowiecie się więcej, można wbić przez forum, albo zagadać z graczami na serwie.

Jeśli odpisuje komuś na zadane pytanie to chyba jednoznaczne jest z "moim zdaniem". Gdzie użyłem stwierdzenia " aktywnych graczy", jeśli nie zrozumiałeś, małem na myśli obecną liczbe online na ten czas ok. 70/ 1.5 (ponieważ duża większość osób gra na ok. 2 postacie) co daje ok. 50 PeoPLe. 

@Kobcon odpisze Ci dokładniej bo niektórzy źle mnie zrozumieli. Jebie mnie granie na low expie, z 50online bo to typ zamknie po tygodniu 

Opublikowano
15 minut temu, stempl88 napisał:

Jeśli odpisuje komuś na zadane pytanie to chyba jednoznaczne jest z "moim zdaniem". Gdzie użyłem stwierdzenia " aktywnych graczy", jeśli nie zrozumiałeś, małem na myśli obecną liczbe online na ten czas ok. 70/ 1.5 (ponieważ duża większość osób gra na ok. 2 postacie) co daje ok. 50 PeoPLe. 

@Kobcon odpisze Ci dokładniej bo niektórzy źle mnie zrozumieli. Jebie mnie granie na low expie, z 50online bo to typ zamknie po tygodniu 

@stempl88Ciebie generalnie jebie wszystko od jakichś 7 lat. 😄

image.png

Szkoda mi marnować czasu bo typ biadoli tak od zawsze.

Cheers proper r.

image.png

Opublikowano

Niestety jw pisało kilka osób lipa - licznik online wymowny. Nie licząc małej frekwencji sporo niedopracowań w tym spotów (i nie mam tutaj na myśli że mają być słupkowe, milion mobów etc.), po prostu ich nie ma... sporo map jest useless. Na 3xx lvl full pt najoptymalniej expiło mi się na spokojnie w a4 (trochę kpina) - aida bezsens, kanturu poza ostatnim spotem z grubasami bezsens (kr2 spot<a4), tarkan jw, icek to samo. Zapewne niedociągnięć jest więcej ale to już nie zmienia faktu że gra nie sprawia funu wcale przez tak fundamentalną rzecz jaką są spoty. Może przy następnym projekcie wyjdzie.
Pozdrawiam, DzieckoNeo

Opublikowano
1 minutę temu, Szakal516 napisał:

Niestety jw pisało kilka osób lipa - licznik online wymowny. Nie licząc małej frekwencji sporo niedopracowań w tym spotów (i nie mam tutaj na myśli że mają być słupkowe, milion mobów etc.), po prostu ich nie ma... sporo map jest useless. Na 3xx lvl full pt najoptymalniej expiło mi się na spokojnie w a4 (trochę kpina) - aida bezsens, kanturu poza ostatnim spotem z grubasami bezsens (kr2 spot<a4), tarkan jw, icek to samo. Zapewne niedociągnięć jest więcej ale to już nie zmienia faktu że gra nie sprawia funu wcale przez tak fundamentalną rzecz jaką są spoty. Może przy następnym projekcie wyjdzie.
Pozdrawiam, DzieckoNeo

Dzięki za feedback.

image.png

Opublikowano
14 godzin temu, .Apostle napisał:

@stempl88Ciebie generalnie jebie wszystko od jakichś 7 lat. 😄

image.png

Szkoda mi marnować czasu bo typ biadoli tak od zawsze.

Cheers proper r.

a co mam pisac, server lipa to wyrażam "swoja" opinie, gdzie są te servery? Archwium/kosz  Twoj za tydzien tez tam bedzie xd

• MULOC zmienił(a) tytuł na [S15][x5-30] Land of Chaos [Opened]
Opublikowano (edytowane)

Codziennie wprowadzamy zmiany dot. cfg. zgodnie z sugestiami graczy. Info ntt. możecie podejrzeć na stronie, forum czy najlepiej Discordzie.

Za chwil kilka również dojdzie do zmian starter-packa dla nowych graczy także zacieramy rączki i czekamy na oficjalne info 😉

Na Discordzie znajdziecie również:

• Kody Reedem do użycia na swoim koncie tj. darmowe WCoins (ChaosCoins) oraz Goblin Points,
  • Giveawaye na różne itemy premium, w tym CC, GP, VIP i inne

https://discord.gg/zZFzeQe

Edytowane przez .Apostle

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...