Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium]Terabithia.world

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

online4ckr9.png

Przydatne linki ▼

strona główna: https://terabithia.world

facebook: https://www.facebook.com/Terabithiaworld-141968275992538

instagram: https://www.instagram.com/terabithia.world

discord: https://discord.com/invite/KvkGguD

trb_prezentacja_0016ukwx.jpg

trb_prezentacja_002dxkaq.jpg

trb_prezentacja_003zmjfa.jpg

trb_prezentacja_004jfj9a.jpg

trb_prezentacja_005usj2p.jpg

trb_prezentacja_006amkd1.jpg

trb_prezentacja_007dbjd0.jpg

trb_prezentacja_008nwjyc.jpg

trb_prezentacja_0091aj1l.jpg

trb_prezentacja_010evjf6.jpg

trb_prezentacja_0116jk7s.jpg

trb_prezentacja_0128pklv.jpg

trb_prezentacja_01329khf.jpg

trb_prezentacja_014e1jau.jpg

trb_prezentacja_015n7jgr.jpg

trb_prezentacja_0167ajpz.jpg

trb_prezentacja_0176dk7l.jpg

trb_prezentacja_018r2kma.jpg

trb_prezentacja_019ftjkh.jpg

trb_prezentacja_020xkjcr.jpg

trb_prezentacja_021d0jcs.jpg

trb_prezentacja_0221bkyw.jpg

trb_prezentacja_023q7k1w.jpg

trb_prezentacja_02440kkl.jpg

Administratorzy 

Winchester | Drakon | Own3r | Night

Weryfikacja ▼

terabithiaworldoyk4k.jpg

Opublikowano

Chętnie bym zagrał ze znajomymi.

Ale patrząc na ostatnią Terabithia 18 stycznia, 2017 r. start a Maj 14, 2017 r. koniec, to tak średnio się ludzi nagrali, i czy tym razem będzie stabilnie ??

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano
34 minuty temu, kronzu napisał:

Chętnie bym zagrał ze znajomymi.

Ale patrząc na ostatnią Terabithia 18 stycznia, 2017 r. start a Maj 14, 2017 r. koniec, to tak średnio się ludzi nagrali, i czy tym razem będzie stabilnie ??

Powiem tak - wróżką nie jestem, jednak wcześniejszy serwer nie został zamknięty z mojej decyzji. Nie chcę tutaj też wylewać żadnych żalów, bo nie o to chodzi. Jeżeli ktoś chce pogadać, zawsze można złapać mnie na Discordzie. Poświęciłem wiele miesięcy na rozbudowanie projektu, co rzecz jasna nie daje żadnej gwarancji na sukces. Niemniej jednak, jeśli ktoś naprawdę chciałby po prostu zagrać na dobrym serwerze, to serdecznie zapraszam, bo warto!

Opublikowano

Prezentacja przepiękna, ale serwer mnie nie porwał. Nie rozumiem sensu akcentowania, że ekwipunek jest Legendarny lub jakiś Nordycki, skoro to nie wpływa na rozgrywkę - to pusta informacja o tym, że masz 1/2/3 set po ,,podstawce'' (stalka, bojowy miecz i eq z łez).

Opublikowano

Spoko prezentacja, serwer wygląda również na niczego sobie, zagrałbym, odmawiając sobie inny serwer international, ALE po przeczytaniu tego tematu

i między innymi tego posta jak i postów o tym, że nie macie reklamy, a, gdy uciekło stamtąd kilka topowych gildii to serwer stał się pustką

Napisano Maj 13, 2017

Z moich informacji które otrzymałem od administracji serwera to zostanie on jutro wyłączony i proszą o archiwum." 

To generalnie nie mam zamiaru, grać na serwerze który już raz padł w tym samych rękach, a do tego w tak krótkim czasie 5 miesięcy, ja nie daje drugich szans, tym bardziej, że wiem po co polaczki robią serwery, dopóki leci hajs, później już nie leci, gracze znikają, bo nie ma żadnych nowości ani aktualizacji, więc zamykamy, bo nikt nie chce dokładać do serwera, tak samo jak ze wszystkim, bo kto chce dokładać pieniądze do czegoś czego się nie opłaca, ale trzeba też zapracować sobie na ten prestiż, by ktoś na nim grał, tutaj jak widać tego nie było.

Prezka wygląda całkiem, całkiem i rzeczy które na nim macie, ale przeglądając prezkę sprzed 3 lat, to tak na prawdę gówno tam dodaliście, level zwiększony a co za tym idzie trochę misji 

Przykładowo na start, totalnie to samo, nawet nie ruszone, czytanie ksiązek, wygląd, indentyko, biolog identyko, nawet od tego samego lv i to samo daje bonusy dopiero od 30 stałe, nic kompletnie nie zmienione, dungeony i wyprawy gildyjne, identyko tylko jak wspominałem dodane kilka śmieci na wyższe, lv w końcu musiałeś coś dodać, bo coś trzeba robić od 99 do 120, a głupotą, by było jakbyś nic nie dodał, system zwierzaka identyko, sklep offline indetyczny opis jak i funkcjonowani, system broni kostiumowych identyko tylko pewnie dodane jakieś śmieszne nowe kolory więcej, system pvp, identyko 

"wróżką nie jestem, jednak wcześniejszy serwer nie został zamknięty z mojej decyzji"

W poprzednim temacie napisałeś, że serwer został stworzony i będzie zarządzany przez Ciebie i jakiegoś typa, więc miałeś takie same prawa jak i on, nie czaruj nam tutaj

"Poświęciłem wiele miesięcy na rozbudowanie projektu," yo? tyle Ci zajęło dodawanie lv i kilku itemków, misji, map z tych związanych czy spisywanie i lecenie według poprzedniej prezentacji i zmienieniu grafiki w prezce?

"

Niemniej jednak, jeśli ktoś naprawdę chciałby po prostu zagrać na dobrym serwerze, to serdecznie zapraszam, bo warto!"

Mówisz o swoim serwerze, że jest dobry i mówisz, że warto yo? A jakimi argumentami zamierzasz mnie przekonać, że Twój serwer jest dobry? Takimi, że 90% serwera to tak na prawdę idenetyko Twój poprzedni serwer, czy takim, że warto bo Twój poprzedni serwer postał 5 miesięcy i się wyjebał, bez słowa końcowego nawet w temacie z jakiego powodu to się stało, tylko ktoś obcy z mpc musi to pisać, że jeszcze prosisz o archiwum?

Piszę to, by ewentualnie ostrzec innych, gdy zdecydują się tutaj zagrać, by wiedzieli na co się piszą i co może się stać, bez urazy dla Ciebie, ale tutaj jest tylko czysta prawda i wyciąganie wniosków, pustymi słowami nic nie zdziałasz wystarczyło 5minut reserachu i z pierwszego dobrego wrażenia jakie  miałem po przeglądnięciu prezentacji zostało gówno, ja na pewno nie zagram (chyba, że mnie o tym przekonasz jednak, w co szczerzę wątpię, bo jak mi to udowodnisz, że będzie inaczej) , ale powiedzmy, że wierzę, że serwer nie upadł z Twojej winy i życzę, by teraz stał długo i szczęśliwie, pozdro

Opublikowano
8 minut temu, bananofpotfur napisał:

Spoko prezentacja, serwer wygląda również na niczego sobie, zagrałbym, odmawiając sobie inny serwer international, ALE po przeczytaniu tego tematu

i między innymi tego posta jak i postów o tym, że nie macie reklamy, a, gdy uciekło stamtąd kilka topowych gildii to serwer stał się pustką

Napisano Maj 13, 2017

Z moich informacji które otrzymałem od administracji serwera to zostanie on jutro wyłączony i proszą o archiwum." 

To generalnie nie mam zamiaru, grać na serwerze który już raz padł w tym samych rękach, a do tego w tak krótkim czasie 5 miesięcy, ja nie daje drugich szans, tym bardziej, że wiem po co polaczki robią serwery, dopóki leci hajs, później już nie leci, gracze znikają, bo nie ma żadnych nowości ani aktualizacji, więc zamykamy, bo nikt nie chce dokładać do serwera, tak samo jak ze wszystkim, bo kto chce dokładać pieniądze do czegoś czego się nie opłaca, ale trzeba też zapracować sobie na ten prestiż, by ktoś na nim grał, tutaj jak widać tego nie było.

Prezka wygląda całkiem, całkiem i rzeczy które na nim macie, ale przeglądając prezkę sprzed 3 lat, to tak na prawdę gówno tam dodaliście, level zwiększony a co za tym idzie trochę misji 

Przykładowo na start, totalnie to samo, nawet nie ruszone, czytanie ksiązek, wygląd, indentyko, biolog identyko, nawet od tego samego lv i to samo daje bonusy dopiero od 30 stałe, nic kompletnie nie zmienione, dungeony i wyprawy gildyjne, identyko tylko jak wspominałem dodane kilka śmieci na wyższe, lv w końcu musiałeś coś dodać, bo coś trzeba robić od 99 do 120, a głupotą, by było jakbyś nic nie dodał, system zwierzaka identyko, sklep offline indetyczny opis jak i funkcjonowani, system broni kostiumowych identyko tylko pewnie dodane jakieś śmieszne nowe kolory więcej, system pvp, identyko 

"wróżką nie jestem, jednak wcześniejszy serwer nie został zamknięty z mojej decyzji"

W poprzednim temacie napisałeś, że serwer został stworzony i będzie zarządzany przez Ciebie i jakiegoś typa, więc miałeś takie same prawa jak i on, nie czaruj nam tutaj

"Poświęciłem wiele miesięcy na rozbudowanie projektu," yo? tyle Ci zajęło dodawanie lv i kilku itemków, misji, map z tych związanych czy spisywanie i lecenie według poprzedniej prezentacji i zmienieniu grafiki w prezce?

"

Niemniej jednak, jeśli ktoś naprawdę chciałby po prostu zagrać na dobrym serwerze, to serdecznie zapraszam, bo warto!"

Mówisz o swoim serwerze, że jest dobry i mówisz, że warto yo? A jakimi argumentami zamierzasz mnie przekonać, że Twój serwer jest dobry? Takimi, że 90% serwera to tak na prawdę idenetyko Twój poprzedni serwer, czy takim, że warto bo Twój poprzedni serwer postał 5 miesięcy i się wyjebał, bez słowa końcowego nawet w temacie z jakiego powodu to się stało, tylko ktoś obcy z mpc musi to pisać, że jeszcze prosisz o archiwum?

Piszę to, by ewentualnie ostrzec innych, gdy zdecydują się tutaj zagrać, by wiedzieli na co się piszą i co może się stać, bez urazy dla Ciebie, ale tutaj jest tylko czysta prawda i wyciąganie wniosków, pustymi słowami nic nie zdziałasz wystarczyło 5minut reserachu i z pierwszego dobrego wrażenia jakie  miałem po przeglądnięciu prezentacji zostało gówno, ja na pewno nie zagram (chyba, że mnie o tym przekonasz jednak, w co szczerzę wątpię, bo jak mi to udowodnisz, że będzie inaczej) , ale powiedzmy, że wierzę, że serwer nie upadł z Twojej winy i życzę, by teraz stał długo i szczęśliwie, pozdro

Dobrze, zatem chyba co nieco warto opowiedzieć. Na początku może zacznę od podziękowania za opinię, jednak myślę, że śmiało zmieściłbyś się w góra trzech zdaniach i zupełnie niepotrzebna jest też ta agresja. Co do samego projektu powiem, że równie dobrze mogłem pójść w ślady innych twórców i zwyczajnie się ukryć pod zmienioną nazwą oraz grafiką i wystartować jako coś zupełnie nowego. Nie rozumiem również dlaczego wytykasz to co na serwerze jest takie samo jak przeszło trzy lata temu, kiedy nigdzie nie ma mowy o tym, że jest inaczej? Oczywiście nie oznacza to, że inaczej nie jest, jednak nie wydaje mi się, aby umieszczanie w prezentacji informacji chociażby o edycji dropu, czy dmg z poszczególnych potworów itp. miało jakiś większy sens, w końcu i tak nikomu nic by to nie powiedziało. Wracając jeszcze do 2017 roku i tego, dlaczego wyszło tak, a nie inaczej. Otóż wyobraź sobie sytuację w której tworzysz z kimś coś i ten ktoś postanawia się od Ciebie odciąć. Nie możesz w żaden sposób się z nim skontaktować i nie jesteś w stanie przewidzieć, jaki zrobi kolejny ruch, po czym dowiadujesz się że za plecami opracowuje misterny plan, polegający na wykopaniu Cię z projektu, na stworzenie którego poświęciłeś ponad 2 lata. Nie oczekuję, że ktokolwiek to zrozumie, jednak jeśli ktoś poczuł się urażony tym co zaszło w 2017 roku, to pozostaje mi jedynie przeprosić. Nie mogłem naprawdę nic na to poradzić. Nie spodziewałem się też, że będę w stanie powrócić do tego w przyszłości, jednak jestem, choć czasy się zmieniły ogromnie. Można odnieść wrażenie, że wszystko wymiera, więc nie ma żadnej gwarancji na to, że cokolwiek może się udać, a ewentualne zarobki z serwera, wcale nie są tak kolorowe, jak może się wydawać, a na pewno nie są adekwatne do włożonego czasu i zdrowia na ukończenie go.

Opublikowano

Konto założone tylko po to żeby napisać że serwer będzie mega grałem na starej terabithi i dla mnie było mega dobrze szkoda że tak wszystko krótko trwało 😞 mam nadzieje że teraz będzie inaczej! jutro wypłata z Francji więc lecimy 19 grubo 😄 Do zobaczenia!

Opublikowano

betatestd5jg7.png

kotwworku6rkza.png

Od niedzieli prowadzimy otwarte testy, więc jeżeli jeszcze nie mieliście okazji sprawdzić serwera, zachęcamy do wzięcia w nich udziału!

Co zrobić, aby zagrać?

Zarejestruj swoje konto na stronie głównej, a następnie pobierz klienta gry - Terabithia.world

Upominki dla każdego!

Zarejestruj swoje konto do dnia 19.09.2020 roku, do godziny 12:00, a rozpoczniesz przygodę, z następującym wyposażeniem:

ikonki88k2o.png

• Rękawica Złodzieja (3 dni) podwaja szansę, na zdobycie przedmiotu.
  • Złota Moneta (3dni) podwaja szansę, na zdobycie yang.
  • Pieczęć Dzielnego Rumaka (7dni) - pozwoli szybciej przemieszczać się twemu bohaterowi.

UWAGA!
Wszyscy stworzeni bohaterowie, zostaną usunięci, po zakończeniu Beta Testów.
Jednak bez obaw, ponowna rejestracja nie będzie konieczna - wszystkie konta zostaną zachowane.

Opublikowano

Osobiście jutro zagoszczę i jak mi przypadnie do gustu to zostanę na dłużej 🙂 Jutro dam znać tutaj pod postem jak wyglądał start z perspektywy gracza. Pozdrawiam.

apBVFJp.png

Opublikowano

Zerowa reklama imo od 2018r. przyzwyczaiłem się że jak ktoś daje reklame na mpc tego serwer jebnie raz dwa, wyjatkiem jest gromo ale chociaz oni próbowali na yt cos działać, a o was nic nigdzie nie słychać tylko na martwym mpc, coż powodzenia, bo chyba winchester bedzie reaktywował serie z metin2offline.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano
Dnia 22.09.2020 o 17:53, Silver™ napisał:

Zerowa reklama imo od 2018r. przyzwyczaiłem się że jak ktoś daje reklame na mpc tego serwer jebnie raz dwa, wyjatkiem jest gromo ale chociaz oni próbowali na yt cos działać, a o was nic nigdzie nie słychać tylko na martwym mpc, coż powodzenia, bo chyba winchester bedzie reaktywował serie z metin2offline.

Nic nie trzeba reaktywować, powoli się robi :D

A ze startem powodzenia :) 

Opublikowano

Niestety nie mogę doprosić się nikogo o przeniesienie tematu do aktywnych serwerów, także pozostaje mi napisać tutaj, że projekt w dalszym ciągu dobrze się trzyma i wciąż jest rozwijany. Pozwolę sobie odświeżyć temat, ze względu na liczne aktualizacje świata Terabithii, które pozwoliły również na rozbudowanie prezentacji, co też uczyniłem. Jeśli ktoś szuka stabilnego serwera medium/hard, gdzie może naprawdę czerpać przyjemność z gry - serdecznie zapraszamy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...