Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pogadajTu.pl

good is gbs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teksty w prezentacji nie są spójne i przyjemne dla oka w odczycie, zalecam popracować nad lepszą składnią zdań. 

Co do samej prezentacji, troszkę już przejedzona przez każdy serwer, a więc niczym się nie wyróżnia na tle innych. 

Co do serwera, Boty Muzyczne i Query, posiada już w większości serwerów każdy, także tutaj nie ma czym się szczycić. Ikony jak ikony, w miarę przyjemne dla oka, wiadomo już trudno wymyślić coś nowego, więc nie będę raczej ich aż tak oceniać. Co do punktu czwartego, każdy dodaje to w prezentacjach, a po czasie wychodzi co wychodzi, także. 

Co do samego wyglądu drzewa kanałowego, nic innowacyjnego, zwykły serwer, jak każdy który istniał i istnieje na polskiej społeczności TeamSpeaka, przeraża jedynie fakt iż jest aż tyle zbędnych ozdobień i sekcji kanałowych. 

Na paru innych portalach, osadzają Was o takowe ataki DoS/DDoS, na łącza osób których nie lubicie, a byli u Was na serwerze, także tutaj w kwestii bezpieczeństwa się nie wypowiem, bo jednak to źle wpływa już na Waszą reputację. 

Jeżeli ktoś się boi o swoje łącze lub po prostu o to iż doświadczy jakichkolwiek nieprzyjemnych sytuacji, odradzam, jeżeli masz dynamiczny adres lub się tym nie przejmujesz to można polecić. 

Opublikowano
11 minut temu, deyxq napisał:

Teksty w prezentacji nie są spójne i przyjemne dla oka w odczycie, zalecam popracować nad lepszą składnią zdań. 

Co do samej prezentacji, troszkę już przejedzona przez każdy serwer, a więc niczym się nie wyróżnia na tle innych. 

Co do serwera, Boty Muzyczne i Query, posiada już w większości serwerów każdy, także tutaj nie ma czym się szczycić. Ikony jak ikony, w miarę przyjemne dla oka, wiadomo już trudno wymyślić coś nowego, więc nie będę raczej ich aż tak oceniać. Co do punktu czwartego, każdy dodaje to w prezentacjach, a po czasie wychodzi co wychodzi, także. 

Co do samego wyglądu drzewa kanałowego, nic innowacyjnego, zwykły serwer, jak każdy który istniał i istnieje na polskiej społeczności TeamSpeaka, przeraża jedynie fakt iż jest aż tyle zbędnych ozdobień i sekcji kanałowych. 

Na paru innych portalach, osadzają Was o takowe ataki DoS/DDoS, na łącza osób których nie lubicie, a byli u Was na serwerze, także tutaj w kwestii bezpieczeństwa się nie wypowiem, bo jednak to źle wpływa już na Waszą reputację. 

Jeżeli ktoś się boi o swoje łącze lub po prostu o to iż doświadczy jakichkolwiek nieprzyjemnych sytuacji, odradzam, jeżeli masz dynamiczny adres lub się tym nie przejmujesz to można polecić. 

Dzięki Dawidku za opinie nie widzę sensu odnoszenia się do wszystkich rzeczy, które tutaj napisałeś, lecz odniosę się do tematu ataków DoS/DDoS - piszą to osoby, które nie są mile widziane u nas na serwerze, dlatego są zbanowani. Nie zniżamy się do poziomu niektórych osób, które podawały adresy IP z własnego serwera - śmiesznie troszkę tutaj oskarżać nas, gdy robiło się to samo. Nie mam nic sobie do zarzucenia, żaden z moich użytkowników nie został odłączony od internetu z naszej winy, ponieważ dbamy o bezpieczeństwo naszych użytkowników. Apropo screena, w którym pisałem, żeby administrator n-worda wchodził pod innym ID oraz IP wyjaśniłem mu to, lecz zapomniałem, że żyjemy w internecie i osoby, próbują robić pod górkę najbardziej jak się tylko da, żeby wyszło na winę trzeciej osoby. (przypomnę: chodziło o to, że sprawdziłem jego poprzedni adres IP, w którym wchodził - mniej więcej było to w czerwcu bądź lipcu oraz ID, które posiadałem w kontaktach zapisane jego nickiem). A to, że w tym samym czasie rzekomo wyrzuciło administratora, to akurat nie moja wina, że ma wrogów w internecie. A wiem, że takich wrogów posiada - chociażby jeden z byłych administratorów n-word. Nie byłem to ja, ani nikt inny z zarządu pogadajTu. Do adresacji dostęp posiadam ja, WebX oraz askod.

Pozdrawiam! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...