Skocz do zawartoล›ci
  • ๐Ÿ‘‹ Witaj na MPCForum!

Przeglฤ…dasz forum jako goล›ฤ‡, co oznacza, ลผe wiele ล›wietnych funkcji jest jeszcze przed Tobฤ…! ๐Ÿ˜Ž

• โœ… Peล‚ny dostฤ™p do dziaล‚รณw i ukrytych treล›ci
    • โœ… Moลผliwoล›ฤ‡ pisania i odpowiadania w tematach
    • โœ… System prywatnych wiadomoล›ci
    • โœ… Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • โœ… Czล‚onkostwo w jednej z najwiฤ™kszych spoล‚ecznoล›ci graczy

๐Ÿ‘‰ Doล‚ฤ…czenie zajmie Ci mniej niลผ minutฤ™ โ€“ a zyskasz znacznie wiฤ™cej!

Zarejestruj siฤ™ teraz

[Medium] Vastia

Shark221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

โšกย ๐–๐šลผ๐ง๐ž ๐ฅ๐ข๐ง๐ค๐ข:

๐ŸŒย ๐•Š๐•ฅ๐•ฃ๐• ๐•Ÿ๐•’ ๐•˜ล‚รณ๐•จ๐•Ÿ๐•’:ย ย >>๐“š๐“›๐“˜๐“š๐“๐“˜๐“™<<

๐ŸŒ ๐•Š๐•–๐•ฃ๐•จ๐•–๐•ฃ ๐Ÿ™ (โ„๐”ธโ„๐”ป):ย ย >>๐“š๐“›๐“˜๐“š๐“๐“˜๐“™<<

๐ŸŒ ๐•Š๐•–๐•ฃ๐•จ๐•–๐•ฃ ๐Ÿš (๐”ผ๐”ธ๐•Š๐•):ย ย >>๐“š๐“›๐“˜๐“š๐“๐“˜๐“™<<

๐ŸŒ ๐”ป๐•š๐•ค๐•”๐• ๐•ฃ๐••:ย  ย >>๐“š๐“›๐“˜๐“š๐“๐“˜๐“™<<

๐˜ผ๐™™๐™ข๐™ž๐™ฃ๐™ž๐™จ๐™ฉ๐™ง๐™–๐™ฉ๐™ค๐™ง ๐™Ž๐™š๐™ง๐™ฌ๐™š๐™ง๐™–:ย ย ๐Ÿ‘‘๐•ฒ๐–†๐–’๐–Š๐•ธ๐–†๐–˜๐–™๐–Š๐–—๐Ÿ‘‘

๐““๐”ƒ๐“ฒฤ™๐“ด๐“พ๐“ณฤ™ ๐”ƒ๐“ช ๐“พ๐”€๐“ช๐“ฐฤ™, ๐”ƒ๐“ช๐“น๐“ป๐“ช๐“ผ๐”ƒ๐“ช๐“ถ ๐“ญ๐“ธ ๐“ฐ๐“ป๐”‚.ย ๐ŸŽฎ

• Aive zmieniล‚(a) tytuล‚ na [Medium] Vastia
Opublikowano

Serwer jest martwy. Po wbiciu 29lvl usunฤ™li wszystkie zarejestrowane konta takลผe nie polecam.

Opublikowano
9 godzin temu, Zache1337 napisaล‚:

Serwer jest martwy. Po wbiciu 29lvl usunฤ™li wszystkie zarejestrowane konta takลผe nie polecam.

Zgadza siฤ™ konta byล‚y kasowane, ale nie przez administracjฤ™! Istniaล‚ bล‚ฤ…d w plikach, ktรณry ktoล› wykorzystywaล‚.

Prawdopodobnie problem zostaล‚ rozwiฤ…zany dlatego proszฤ™ o testowanie.

Skoro serwer jest martwy zachฤ™cam do jego reanimacji ๐Ÿ™‚

Pozdrawiam

Opublikowano

Polecam postaraฤ‡ siฤ™ o lepszฤ… maszynฤ™, bo IS to mi siฤ™ chyba nigdy nie zaล‚aduje xdย 

NAJLEPSZY SERWER SFGAME POWRACA - Xayah Classic!

Start Serwera: 06.12. godz 20:00

sygnatura.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, BambusowyDzwon napisaล‚:

Polecam postaraฤ‡ siฤ™ o lepszฤ… maszynฤ™, bo IS to mi siฤ™ chyba nigdy nie zaล‚aduje xdย 

ย 

Screen

ย 

U mnie siฤ™ wszystko elegancko ล‚aduje wystarczy chwila cierpliwoล›ci, jesteล› pewien, ลผe to wina mojej maszyny, a nie czasem prฤ™dkoล›ci twojego ล‚ฤ…cza?

Opublikowano
Dnia 7.12.2020 o 15:40, Shark221 napisaล‚:

ย 

Screen

ย 

U mnie siฤ™ wszystko elegancko ล‚aduje wystarczy chwila cierpliwoล›ci, jesteล› pewien, ลผe to wina mojej maszyny, a nie czasem prฤ™dkoล›ci twojego ล‚ฤ…cza?

Ile dla ciebie to "chwila cierpliwoล›ci"?ย  I nie, to nie jest wina mojego ล‚ฤ…cza.ย 

NAJLEPSZY SERWER SFGAME POWRACA - Xayah Classic!

Start Serwera: 06.12. godz 20:00

sygnatura.jpg

Opublikowano

Spoko, kaลผdy serwer laguje. Pliki dostฤ™pne pod nowฤ… wersjฤ™ sฤ… w chuj nieoptymalne i MySQL wpierdziela CPUย ๐Ÿ˜

dupa

Opublikowano

"Chwila cierpliwoล›ci" to dla mnie 2-3 min. faktycznie byฤ‡ moลผe ลบle to ujฤ…ล‚em. W takim razie cieszฤ™ siฤ™, ลผe nie jest to wina twojego ล‚ฤ…cza, a co do plikรณw jestem skล‚onny przyznaฤ‡ racjฤ™, tyle tylko, ลผe rozmawialiล›my na temat ItemShop'a.ย 

ย 

BambusowyDzwon obiecujฤ™ wziฤ…ฤ‡ sobie twojฤ… poradฤ™ gล‚ฤ™boko do serca, chociaลผ nadal uwaลผam, ลผe problem nie wystฤ™puje po stronie maszyny. ๐Ÿ˜‰

ย 

Pozdrawiam

Opublikowano
Dnia 8.12.2020 o 16:04, Amareniarz napisaล‚:

Spoko, kaลผdy serwer laguje. Pliki dostฤ™pne pod nowฤ… wersjฤ™ sฤ… w chuj nieoptymalne i MySQL wpierdziela CPUย ๐Ÿ˜

ย 

Wbiล‚am i sprawdziล‚am, u mnie nie wpierdziela CPU ๐Ÿ˜„ย nie szczฤ™dziล‚am teลผ ล‚ฤ…cza i sprawdziล‚am teลผ czas ล‚adowania z hotspotu telefonu, takลผe to nie zasล‚uga jakiegoล› ultra neta, a zaznaczฤ™ ลผe bardzo bym chciaล‚a taki mieฤ‡ ๐Ÿ˜„

ย 

Co do serwera skoro juลผ trochฤ™ pograล‚am, pokuszฤ™ siฤ™ o opinie ๐Ÿ˜‰

Zaznaczฤ™ ลผe korzystam z serwera easy bo rekompensuje sobie czas spฤ™dzony na globalu ๐Ÿ˜„

Jeลผeli chodzi o balans, jest ล‚atwo ale nie za ล‚atwo, mamy odblokowane wszystko ale nie mamy lustra czy,ย  takลผe mi siฤ™ bardzo podoba fakt ลผe nie mogฤ™ wyczerpaฤ‡ wszystkich moลผliwoล›ci w godzinฤ™ย ๐Ÿ‘

Ceny w itemshopie wedล‚ug mnie sฤ… mega niskie, a to super ลผe nie przykrywajฤ… grzybkรณw dostanych na starcie. Spokojnie kupisz najwiฤ™kszฤ… paczkฤ™ klepsydr i nawet nie poczujesz.ย  Nie wiem jak sytuacja na hardzie ale tutaj moลผna swobodnie powiedzieฤ‡ ลผe wiฤ™cej grzybkรณw zostawisz w gildi na ulepy ๐Ÿ˜„ย 

ย 

Byฤ‡ moลผe doczekam siฤ™ renesansu prywatnych serwerรณw, to by byล‚a piฤ™kna historia ๐Ÿ˜„

Kaลผdemu kto ma sentyment do sf polecam zajrzeฤ‡ nawet z ciekawoล›ci i obowiฤ…zkowo wyล‚ฤ…czcie telewizor bo powoduje ล›cinkiย ๐Ÿ˜›

O braku zarzฤ…dcy i druida zorientowaล‚am siฤ™ dopiero po rozmowie na dc takลผe jeล›li chodzi o mnie to ลผadna strata ๐Ÿ˜„

• 3 tygodnie pรณลบniej...
Opublikowano

No niestety, sprรณbowaล‚em zagraฤ‡ i udaล‚o mi siฤ™ wytrzymaฤ‡ niecaล‚e 5 minut na serwerze easy. Gra ma wiele bล‚ฤ™dรณw, przy dodawaniu statystyk trzymajฤ…c LPM gra siฤ™ crashuje. Dalej - w misjach albo nie widzisz przedmiotu i jest sam slot na gem, albo jak juลผ widzisz, ลผe to jest epik, to potem do eq ci wpada jakiล› pierล›cieล„ normalny z opisem epika.ย 

ย 

Na pewno nie omieszkam zrobiฤ‡ podejล›cia nr. 2 na tym serwerze, no ale chyba jeszcze nie teraz, za bardzo odstrasza na samym poczฤ…tku.

• 4 tygodnie pรณลบniej...
Opublikowano

๐–๐ข๐ญ๐š๐ฆ, ๐ฃ๐š๐ค๐จ, ลผ๐ž ๐ง๐ข๐ž ๐ฃ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž๐ฆ ๐ฉ๐ซ๐จ๐ ๐ซ๐š๐ฆ๐ข๐ฌ๐ญฤ… ๐ซ๐จ๐ณ๐ฐรณ๐ฃ ๐ฌ๐ž๐ซ๐ฐ๐ž๐ซ๐š ๐ฌ๐ญ๐จ๐ข ๐ฐ ๐ฆ๐ข๐ž๐ฃ๐ฌ๐œ๐ฎ.
๐– ๐ณ๐ฐ๐ขฤ…๐ณ๐ค๐ฎ ๐ณ ๐ญ๐ฒ๐ฆ ๐ฉ๐จ๐ฌ๐ณ๐ฎ๐ค๐ฎ๐ฃ๐ž ๐จ๐ฌ๐จ๐›๐ฒ, ๐ค๐ญรณ๐ซ๐š ๐จ๐๐ฉ๐จ๐ฐ๐ข๐ž๐๐ณ๐ข๐š๐ฅ๐ง๐š ๐›๐ฒล‚๐š๐›๐ฒ ๐ณ๐š ๐ง๐š๐ฉ๐ซ๐š๐ฐ๐ข๐š๐ง๐ข๐ž ๐›ล‚ฤ™๐รณ๐ฐ ๐ฐ ๐ ๐ซ๐ณ๐ž, ๐๐จ๐๐š๐ฐ๐š๐ง๐ข๐ž ๐ฃ๐š๐ค๐ข๐œ๐กล› ๐ง๐จ๐ฐ๐จล›๐œ๐ข, ๐ง๐ฉ. ๐ง๐จ๐ฐ๐ž ๐ฌ๐ญ๐ซ๐จ๐ฃ๐ž ๐ฐ ๐ฌ๐ค๐ฅ๐ž๐ฉ๐š๐œ๐ก, ๐ซ๐จ๐ณ๐ฐรณ๐ฃ ๐ˆ๐ญ๐ž๐ฆ๐’๐ก๐จ๐ฉ๐ฎ - ๐๐จ๐๐š๐ง๐ข๐ž ๐ง๐จ๐ฐ๐จล›๐œ๐ข/๐ฉ๐จ๐ฉ๐ซ๐š๐ฐ๐š ๐œ๐ž๐ง ๐จ๐ซ๐š๐ณ ๐ฉ๐ซ๐จ๐ฉ๐จ๐ซ๐œ๐ฃ๐ข, ๐š๐›๐ฒ ๐ณ๐š๐œ๐ก๐จ๐ฐ๐šฤ‡ ๐จ๐๐ฉ๐จ๐ฐ๐ข๐ž๐๐ง๐ข ๐›๐š๐ฅ๐š๐ง๐ฌ.
๐Ž๐ญ๐จ ๐œ๐จ ๐ฃ๐š ๐ฐ ๐ณ๐š๐ฆ๐ข๐š๐ง ๐ฃ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž๐ฆ ๐ฐ ๐ฌ๐ญ๐š๐ง๐ข๐ž ๐ณ๐š๐จ๐Ÿ๐ž๐ซ๐จ๐ฐ๐šฤ‡ ๐จ๐ ๐ฌ๐ข๐ž๐›๐ข๐ž:
-๐Ž๐ฉล‚๐š๐œ๐š๐ง๐ข๐ž ๐•๐๐’'๐š ๐œ๐จ ๐ฆ๐ข๐ž๐ฌ๐ขฤ…๐œ ๐ณ ๐ฐล‚๐š๐ฌ๐ง๐ž๐ฃ ๐ค๐ข๐ž๐ฌ๐ณ๐ž๐ง๐ข
-๐‚๐šล‚๐ฒ ๐ณ๐ฒ๐ฌ๐ค (๐Ÿ๐ŸŽ๐ŸŽ%) ๐ณ ๐ณ๐š๐ค๐ฎ๐ฉ๐ฎ ๐ ๐ซ๐š๐œ๐ณ๐ฒ ๐ ๐ซ๐ณ๐ฒ๐›๐ครณ๐ฐ ๐›ฤ…๐ลบ ๐ฉ๐ซ๐ณ๐ฒ๐ ๐จ๐ญ๐จ๐ฐ๐š๐ง๐ฒ๐œ๐ก ๐ฃ๐š๐ค๐ข๐œ๐กล› ๐ฉ๐š๐ค๐ข๐ž๐ญรณ๐ฐ, ๐ญ๐จ ๐ฃ๐ฎลผ ๐ณ๐š๐ฅ๐žลผ๐ฒ ๐จ๐ ๐ฉ๐จ๐ฆ๐ฒ๐ฌล‚๐จ๐ฐ๐จล›๐œ๐ข ๐ง๐š๐ฅ๐žลผ๐šล‚๐›๐ฒ ๐ฐล‚๐šล›๐ง๐ข๐ž ๐๐จ ๐จ๐ฌ๐จ๐›๐ฒ ๐จ๐๐ฉ๐จ๐ฐ๐ข๐ž๐๐ณ๐ข๐š๐ฅ๐ง๐ž๐ฃ ๐ณ๐š ๐ฉ๐ซ๐จ๐ ๐ซ๐š๐ฆ๐จ๐ฐ๐š๐ง๐ข๐ž. ๐‚๐ณ๐ฒ๐ฅ๐ข ๐ฆ๐จลผ๐ฅ๐ข๐ฐ๐จล›ฤ‡ ๐ณ๐ซ๐จ๐›๐ข๐ž๐ง๐ข๐š ๐ฌ๐ฐ๐จ๐ฃ๐ž๐ ๐จ ๐ฐล‚๐š๐ฌ๐ง๐ž๐ ๐จ ๐ฌ๐ค๐ฅ๐ž๐ฉ๐ฎ ๐ณ ๐ฐล‚๐š๐ฌ๐ง๐ฒ๐ฆ๐ข ๐œ๐ž๐ง๐š๐ฆ๐ข.
๐๐ข๐ž๐ฌ๐ญ๐ž๐ญ๐ฒ ๐ญ๐จ ๐ฐ๐ฌ๐ณ๐ฒ๐ฌ๐ญ๐ค๐จ ๐œ๐จ ๐ง๐š ๐ญฤ… ๐œ๐ก๐ฐ๐ข๐ฅฤ™ ๐ฆ๐จ๐ ฤ™ ๐๐šฤ‡ ๐จ๐ ๐ฌ๐ข๐ž๐›๐ข๐ž, ๐ฉ๐จ๐ง๐ข๐ž๐ฐ๐šลผ ๐ง๐ข๐ž ๐ฆ๐š๐ฆ ๐ณ๐š ๐ฐ๐ข๐ž๐ฅ๐ž ล›๐ซ๐จ๐๐ครณ๐ฐ ๐ง๐ข๐ž ๐ฃ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž๐ฆ ๐ฐ ๐ฌ๐ญ๐š๐ง๐ข๐ž ๐ฐ๐ฒ๐ง๐š๐ ๐ซ๐š๐๐ณ๐šฤ‡ ๐ญ๐š๐ค๐ข๐ž๐ฃ ๐จ๐ฌ๐จ๐›๐ฒ ๐ฆ๐ข๐ž๐ฌ๐ขฤ™๐œ๐ณ๐ง๐ข๐ž ๐œ๐ก๐จฤ‡๐›๐ฒ ๐ฃ๐š๐ค๐ข๐ฆ๐ขล› ๐๐ซ๐จ๐›๐ง๐ฒ๐ฆ๐ข ๐ค๐ฐ๐จ๐ญ๐š๐ฆ๐ข. ๐–๐ฌ๐ณ๐ฒ๐ฌ๐ญ๐ค๐จ ๐ณ๐š๐ฅ๐žลผ๐šล‚๐จ๐›๐ฒ ๐จ๐ ๐ก๐จ๐ฃ๐ง๐จล›๐œ๐ข ๐ ๐ซ๐š๐œ๐ณ๐ฒ.
๐™๐ž ๐ฌ๐ฐ๐จ๐ฃ๐ž๐ฃ ๐ฌ๐ญ๐ซ๐จ๐ง๐ฒ ๐ฆ๐จ๐ ฤ™ ๐จ๐›๐ข๐ž๐œ๐šฤ‡, ลผ๐ž ๐ญ๐š๐ค๐š ๐ฉ๐จ๐ฌ๐š๐๐š ๐›๐ฒล‚๐š๐›๐ฒ ๐ฉ๐จ๐ฌ๐š๐ฤ… ๐ฌ๐ญ๐šล‚ฤ…, ๐šลผ ๐๐จ ๐ค๐จล„๐œ๐š ๐ฌ๐ž๐ซ๐ฐ๐ž๐ซ๐š. ๐™๐š๐ฐ๐ฌ๐ณ๐ž ๐ฉ๐ซ๐ณ๐ž๐œ๐ข๐žลผ ๐ฃ๐ž๐ฌ๐ญ ๐œ๐จล› ๐๐จ ๐ฉ๐จ๐ฉ๐ซ๐š๐ฐ๐ฒ/๐ณ๐ฆ๐ข๐š๐ง๐ฒ/๐๐จ๐๐š๐ง๐ข๐š.
๐™๐š๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐ฌ๐จ๐ฐ๐š๐ง๐ฒ๐œ๐ก ๐ฉ๐ซ๐จ๐ฌ๐ขล‚๐›๐ฒ๐ฆ ๐จ ๐ค๐จ๐ง๐ญ๐š๐ค๐ญ ๐ฉ๐จ๐ฉ๐ซ๐ณ๐ž๐ณ ๐–๐ข๐š๐๐จ๐ฆ๐จล›ฤ‡ ๐๐ซ๐ฒ๐ฐ๐š๐ญ๐งฤ… ๐ง๐š ๐Œ๐๐‚.
๐๐จ๐ณ๐๐ซ๐š๐ฐ๐ข๐š๐ฆ

• 2 miesiฤ…ce temu...
  • Issia zablokowaล‚(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostaล‚o zablokowane.

• Dodaj nowฤ… pozycjฤ™...