Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z dekaronem, jeszcze wczoraj normalnie grałem na hakach a dzisiaj próbuje włączyć dekarona przez rexignation(najnowszy rzecz jasna) loguje sie normalnie wczytuje sie mapa i po 2 sekundach dc, resłem gre,kompa,neta,zreinstalowałem i nic :( a jak wlaczam gre przez legala to działa ale nie chce mi sie grać bez haków -.- wie ktoś ocb ? z góry dzięki :)

Principles Are For In Order To Break Them

Opublikowano

Mam to samo ... Najwyraźniej potrzebne jest nowe REXI ale przecież nie było update ....

Opublikowano

nie do konca bo patrzcie tez ze bylo emergency maintance wiec moze w nocy sie cos bawili .

Emergency maintance = Update Xingcoda = Rexi patched = dc po zalogowaniu sie lub w trakcie ladowania mapy.

Opublikowano

Albo GM zaczeli myslec ze trzeba robic upgrade zeby nam przeszkodzic albo debile maja jakis problem ktorego nie potrafia naprawic. wkurwia to troche jak gram sobie z rana i nagle pisze ze zaraz maintance i tak na okraglo cos maja;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

z tego co wiem to robili coś z mailboxem, ponoć nie działał, naprawili też para innych drobiazgów których pewnie i tak nikt nie zauważył (zawsze na forum/stronie dekarona jest opisane co zrobili po konkretnym maintance), wydaje mi się, że jeśli nadal będą powtarzać się emergency maintance to gamehi robi to przede wszystkim na przeciw cheaterom, poza tym zauważyłem, że w ostatnim czasie na forum gamehi, dekarona pojawiają się ogromne listy zbanowanych cheaterów/botów to chyba świadczy o tym, że w końcu zabrali się za usuwanie z gry nieuczciwych graczy.

18706.png

Disturbedfan.png

Opublikowano

Jak dla mnie, to powinni pozbyć się w pierwszej kolejności botów spamujących w Loa i Braiken, następnie boty "Expiące" w Castor i Norak.

Ale dobrze, że przynajmniej próbują coś naprawić. ;]

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.

Opublikowano

Jeszcze z 2 miesiące temu bym się z tego ucieszył... ale nie teraz !! ;/

Principles Are For In Order To Break Them