Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Programistą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja nie wygląda zbyt ciekawie, szczególnie ten napis ,,Java/Bukkit Developer'' (dobierz inne kolory i może użyj jakiegoś ładnego tła), natomiast github jest pusty lub źle spojrzałem, więc ciężko ocenić.

Opublikowano
24 minuty temu, Vosly napisał:

Prezentacja nie wygląda zbyt ciekawie, szczególnie ten napis ,,Java/Bukkit Developer'' (dobierz inne kolory i może użyj jakiegoś ładnego tła), natomiast github jest pusty lub źle spojrzałem, więc ciężko ocenić.

Zmieniłem kolor napisu żeby był bardziej przejrzysty i githuba zastąpiłem stroną, teraz powinno być lepiej

Opublikowano
Dnia 18.08.2020 o 16:28, Voten641 napisał:

Zmieniłem kolor napisu żeby był bardziej przejrzysty i githuba zastąpiłem stroną, teraz powinno być lepiej

Dalej słabo widoczny jest ten napis.  Daj jakieś pogrubienie czy coś.

PS. mógłbyś udostępnić kod zamiast zdjęć twoich projektów.

Opublikowano
49 minut temu, Zbucki napisał:

Dalej słabo widoczny jest ten napis.  Daj jakieś pogrubienie czy coś.

PS. mógłbyś udostępnić kod zamiast zdjęć twoich projektów.

Ważniejsze jest portfolio a nie czy napis "Java/Bukkit Developer"
A kodu pewnie nie udostępnie bo wszystkie serwerki easyhc by pobierały sobie incognito albo całego core, a tego nie chcę

Opublikowano
6 godzin temu, Voten641 napisał:

Ważniejsze jest portfolio a nie czy napis "Java/Bukkit Developer"
A kodu pewnie nie udostępnie bo wszystkie serwerki easyhc by pobierały sobie incognito albo całego core, a tego nie chcę

Czyli twoje portfolio polega na zwykłym dodaniu kilku zdjęć?

Opublikowano

Jasne, porfolio jest ważne, ale powinieneś się chociaż postarać przy tworzeniu prezentacji, bo to może czasami decydować o tym czy warto dalej sprawdzać. (Inni moga sobie pomyśleć, że jesteś aż tak leniwy i niewarto nawet do Ciebie pisać)

Dodatkowo powinien tam być kod, a nie same zdjęcia... (Oczywiście nie będę mówić o darmowej domenie i kreatorze stron, bo nieco to mało profesjonalnie wyglada, a nie musisz znać się na tworzeniu stron. Wystarczy skorzystać z np. Wordpress)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...