Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dołaczeniem do serwera

Kolderka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Chciałam dodać serwer multiplayer, który znalazłam na www.minecraft-mp.com. Kiedy chce dodać serwer muszę wpisać nazwę, adres i port. Port mam już wpisany. Po dodaniu serwer do listy, cały czas jest napisane '' lokalizowanie '' i nie mogę dołączyć. Mógłby mi ktoś powiedzieć co zrobić żebym mogła pograć na innych serwerach. Dla jasności dodam, że mam orginalną wersje kupioną. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Kolderka napisał:

Cześć wszystkim. Chciałam dodać serwer multiplayer, który znalazłam na www.minecraft-mp.com. Kiedy chce dodać serwer muszę wpisać nazwę, adres i port. Port mam już wpisany. Po dodaniu serwer do listy, cały czas jest napisane '' lokalizowanie '' i nie mogę dołączyć. Mógłby mi ktoś powiedzieć co zrobić żebym mogła pograć na innych serwerach. Dla jasności dodam, że mam orginalną wersje kupioną. 

Podaj mi na prywatnej wiadomosci to co wpisałeś, spróbuje CI lepiej pomóc. 😉

Pomogłem? Zarzuć mi lajkiem, dzięki temu będę kontynuował udzielanie pomocy!

Poproszę spam "dziękuje"! :D

Opublikowano
2 godziny temu, Kolderka napisał:

Sprawdź czy w adresie nie masz jakiejś spacji, bo w starszych wersjach nie jest ona wykrywana. Dodatkowo jeżeli długo trwa lokalizowanie, to może być kwestia DNS lub błędnego adresu. Podaj adres i zobaczymy co dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...