Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyrzucanie do pulpitu podczas gry w CS:GO

daamiaan94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem, po pierwsze może opiszę sprzęt, procesor Intel Core i7-Q740 1.73Ghz (4 rdzenie / 8 wątków) Ram: 6GB, Karta graficzna Nvidia Geforce GTX 285M 1GB (aktualizacja karty najwyższa zaktualizowana), po drugie opis problemu: podczas gry czy to na boty czy na matchmakingu, w nieokreślonym momencie tak jakby przycina mi grę na chwilę, następnie jest czarny ekran, dźwięk z gry słychać, również jak próbuję chodzić czy strzelać również wszystko słychać, ale po kilku sekundach wyrzuca do pulpitu, próbując wejść z powrotem w cs go, nadal czarny ekran oraz słychać dźwięki gry, niestety w takiej sytuacji pomaga jedynie alt+ctrl+delete i wyłączenie gry w procesach, wchodząc po wyłączeniu na cs w większej liczbie przypadków udaje się dokończyć mecz bez powtórzenia sytuacji, ale niestety przy następnym meczu problem się powtarza, dodam że w innych grach mogę grać nawet po kilka godzin nic się nie dzieje,  tylko w cs go mam taki problem. Proszę o pomoc bo już nie wiem co to może być.

• Aive zmienił(a) tytuł na Wyrzuca do pulpitu podczas gry w CS:GO
Opublikowano

Czy ustawiłeś jakieś polecenie/komendę wejścia do gry? Jak nie wiesz to masz poradnik jak sprawdzić:

Biblioteka [steam] / CSGO / [klikasz PPM] Właściwości / Ogólne / Ustaw opcje uruchamiania 

Jeśli jest napisana jakaś komenda to ją usuń jeśli nie to problem leży albo po stronie karty graficznej albo po plikach.

Sprawdzałeś spójność plików?

• Aive zmienił(a) tytuł na Wyrzucanie do pulpitu podczas gry w CS:GO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...