Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno konta na globalnym serwerze

Brilux1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam zamiar kupić konto przez allegro na serwerze Polska.  

Nie grałem jakiś czas . Czy takie konto nie będzie w jakiś sposób połączone z czymś  .

Są jakieś haczyki ?czy Zmiana emaila I hasła odbywa się bez problemu ? 

• Aive zmienił(a) tytuł na Kupno konta na globalnym serwerze
Opublikowano

A czy czasami nie jest tak że od momentu kiedy GF wprowadził te swoją platforme idzie w przeciągu dwóch tygodni zmienić email na pierwotny?.Gram rzadko,nie kupowałem ani nie sellalem nic od przeszło dwóch więc do końca nie wiem,ale mam wrażenie że coś o tym gdzieś była mowa.

Na pewno ta platforma dla wielu graczy była zbawienna dlatego że dało się nawet konta do których nie miałeś emaila przypisać do swojej platformy(emaila).

Ja tak na przykład zdobyłem prawo własności do woja,którego dostałem pare ładnych lat temu od gracza z gilidi do której należeliśmy,po prostu podał mi passy do mentala i kazał grać,a z racji na to że to stało na jego emailu to tylko pozbierałem eq a postka stała i się marnowała-teraz już tego problemu nie mam i aktywnie mogę ją rozwijać bez obaw.

Opublikowano

Jeżeli po zakupie dostaniesz całe konto z platformy GF do którego jest przypisane konto Metin2, to wtedy będzie to bezpieczny zakup.

Opublikowano
Dnia 8.08.2020 o 12:56, Itan napisał:

Jeżeli po zakupie dostaniesz całe konto z platformy GF do którego jest przypisane konto Metin2, to wtedy będzie to bezpieczny zakup.

Tak się właśnie stało że dostałem całą platformę  GF 🙂

Dziękuję za pomoc 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...