Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x20][40%] agrOpol [START: 28/11/2020]

ZapraszamDoStolu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mysle se ze germin staru w niedziele jest chybiony powinien w piatek wieczor startowac wtedy mozna nocke zrobic sobota i niedziela w poniedzialek ludzie do pracy ida n rano ja np. pracuje od 6.00 a wiec niezawiele pogram w niedziele  no nic zobaczymy tak czy owak zawitam

Opublikowano

No jest chybiony- wiele os o tym mowilo, z drugiej strony duzo os w piatek wieczor idzie 'na miasto'

Ogolem niema paniki, serwer bedzie otwarty wiec w kazdej chwili mozna dolaczyc. 

Ustawilem tak 'w niedziele po kosciele' gdyz wtedy napewno bede w domu, zostawisz afka na noc i bedzie git. 😁

asdasd.jpg

Opublikowano

Widze ze niema tu miejsca dla lubiacych grac solo serwer preferuje pt. Co bysmy niepowiedzieli to mu zawsze bylo gonitwa szczurow chodz mimo wszystko dazylo sie do jakiegos poziomu ubioru. NO niewiem......narazie zobacze rozwoj sytuacji wpadne w niedziele do kosciola niechodze to moge nawet wczesniej byc hehe nielubie tych zbokow z ambony.

Opublikowano

Po czym stwierdzasz, że to serwer dla lubiących PT ? Mam nadzieję, że nie po tym: 

"PARTY
Party Reconnect: Yes.
Regular Party Bonus:
2 Players: 1%
3 Players: 2%
4 Players: 3%
5 Players: 5%
Special Party Bonus: 10%
Party PK - NO"

Rozpiska wyżej pokazuje, że w PT ma się trochę więcej expa (max 10%), co nie zmienia perspektywy gry solo, exp postaci zajmie troche dłużej ale chyba taka jest idea :

-> solo = cały drop dla Cb ale wolniejszy exp

-> pt = dzielisz się wszystkim ale szybszy expa.

Styl gry wybiera każdy sam, albo ciągle siedzi się na spocie i goni się top1 albo na chillu expi/handluje i robi EQ. 

Kwestia indywidualna.

Jak widać wyżej w konfiguracji, zdobycie EQ też nie będzie wyjątkowo łatwe, drop exc jest bardzo niski około 2-5%, exc dropią max 1opt + pralka pierze do +13 tylko. Na +14 i +15 trzeba mieć jewel.

W projekcie nie chodzi głównie o expienie, ponieważ exp nie jest wyjątkowo niski, bardziej liczy się zabawa w eventy serwerowe, eventy GM (3x w tygodniu), CS,  handel, palenie w pralce item itd 😄 

Opublikowano
6 godzin temu, Koniq napisał:

do kosciola niechodze to moge nawet wczesniej byc hehe nielubie tych zbokow z ambony.

😂😂😂😂 Btw kolega wyżej wszystko ładnie rozpisał,  serwer raczej nie preferuje pt, bonus jest znikomy.

asdasd.jpg

• Aive zmienił(a) tytuł na [S6E3][x25] agrOpol
Opublikowano

serwer zapowiada się wyjątkowo ciekawie, i od dłuższego czasu nie było niczego podobnego na tym sezonie, więc moim zdaniem powinno być niemałe zainteresowane projektem. dodatkowo imponuje brak webshopa i ustawienia dotyczące party, dzięki czemu nie będzie serwer pełen... duchów. 

pozdrawiam i do zobaczenia w niedzielę 

Opublikowano
5 godzin temu, slonikk napisał:

serwer zapowiada się wyjątkowo ciekawie, i od dłuższego czasu nie było niczego podobnego na tym sezonie, więc moim zdaniem powinno być niemałe zainteresowane projektem. dodatkowo imponuje brak webshopa i ustawienia dotyczące party, dzięki czemu nie będzie serwer pełen... duchów. 

pozdrawiam i do zobaczenia w niedzielę 

jak ktos bedzie chcial to bedzie robil donate by pomoc pokryc koszty utrzymania za co oczywiscie bede niezmiernie wdzieczny.

robie to wszystko dla przyjemnosci a nie dla zarobku.

asdasd.jpg

Opublikowano

Cześć. Mam problem.Zainstalowałem grę i visuala . odpala mi mu, ale gdy dochodzi do końca to wywala mnie z gry całkowicie. Nie chce dojść nawet do wyboru serwera i logowania. Wie ktoś może w czym problem może być?

Opublikowano
2 minuty temu, Anun napisał:

Cześć. Mam problem.Zainstalowałem grę i visuala . odpala mi mu, ale gdy dochodzi do końca to wywala mnie z gry całkowicie. Nie chce dojść nawet do wyboru serwera i logowania. Wie ktoś może w czym problem może być?

1. usuń pliki

2. ściągnij od nowa pliki przy wyłaczonym defenderze i antyvir

3. rozpakuj pliki i filder z grą dodaj do wyjątków

4. odpal gre

Opublikowano

Defneder > ochrona przed wirusami itd > Ustawienia ochrony ... (zarządzaj ustawieniami) > na dole Wykluczenia (dodaj wyjatek i wybierasz Folder>folder z grą ) i tyle. 

PRzy ściaganiu defender i antyvirus musi byc off bo usuwa pliki.

Opublikowano

Sprobuj odpalic gre z rara pierw tj bez wypakowywania u mnie na komputerze to jedyna opcja nawet jak folder jest w wyjatkach aczkolwiek na laptopie- takie same ustawienia/ taki sam system etc- gra odpala po wypakowaniu bez problemu. 

Jeszcze czasami pomaga dodanie programu do DEP;

https://www.gfi.com/support/products/How-to-make-Data-Execution-Prevention-DEP-exceptions

asdasd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...